Služby CzechTrade 2012 Ing. Dagmar Matějková,MBA DITTRICHOVA 21

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kandidátské země do EU Chorvatsko Turecko Makedonie Island.
Advertisements

Spolehlivý finanční partner exportu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_242_Členské státy EU AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM:
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Evropské vlajky 5. ročník
CzechTrade: Partner pro Váš export
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Podpora firem na trzích mimo EU Tomáš Rak ředitel odboru exportních služeb.
Vědecká spolupráce se zeměmi mimo EU Vladislav Čadil, Daniel Frank, Miloš Chvojka, Zdeněk Kučera, Michal Pazour, Tomáš Vondrák.
Aliance v gesci CzechTrade
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
VY_52_INOVACE_Z.9.36-hospodářské organizace ve světě-prezentace
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
EU.
SEVEROATLANTICKÁ ALIANCE
Romana Zabořilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_012.
Najdi na slepé mapě Evropy státy podle zadání
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
Evropský den jazyků pohlednic pro Evropu.
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Státy Evropy regionální dělení.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Úloha zahraničních kanceláří CzechTrade Tomáš Rak.
STÁTY EVROPSKÉ UNIE Zpracovaly: Jana Kroupová Kristýna Kocarová Kristýna Kocarová.
CzechTrade Tomáš Karlík Exportní konzultant DITTRICHOVA 21
Test – časová pásma A B 1.Kolik časových pásem pokrývá světadíl Jižní Amerika? a) 3 b) 4 c) 5 d) 6 2.Kolik časových.
EVROPSKá UNIE.
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Evropa – úvod do učiva.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H4A, 4ročník
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA TEXTILNÍ Katedra hodnocení textilií Kristýna Šlemínová.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Ekonomika pivovarského průmyslu
1© Rödl & Partner Úspěch nezná hranic! Provázíme Vás po celém světě. Prezentace společnosti Rödl & Partner Zahájení semestru TopSeC Ekonomicko-správní.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Zdroje informací o exportních příležitostech. 2 BusinessInfo.cz Oficiální portál pro podnikání a export Korejská republika
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Evropa - obyvatelstvo, EU Tercie Řešení úkol.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Etiopie, Keňa Obchodní příležitosti pro české zemědělství a potravinářství Praha, 7. dubna 2016.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_06 Autor: Marcela Holíková Anotace: Sada materiálů slouží k úvodu učiva o Evropě a EU. ZEMĚPIS - EU.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Odbor exportních příležitostí - NOVINKY Ing. Jana Falathová, ředitelka odboru.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Veronika Poláčková Název materiálu:
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Výsledky mezinárodního výzkumu OECD
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
VY_32_INOVACE_07_Zeměpis_8.ročník 15_Evropská unie, NATO
Mezinárodní vztahy prezentace č.1.
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
Příjmové daně – jeden nebo dva zákony? Dny práva 2016
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
MEZINÁRODNÍ DAŇOVÁ KANCELÁŘ
Transkript prezentace:

Služby CzechTrade 2012 Ing. Dagmar Matějková,MBA DITTRICHOVA 21 128 01 PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT 800 133 331 INFO@CZECHTRADE.CZ WWW.CZECHTRADE.CZ

Služby českým exportérům Konzultace a poradenství Individuální služby v zahraničí Exportní akademie / vzdělávání Exportní příležitosti Design pro export Adresář exportérů Infoservis Export je krok správným směrem.

Využijte znalostí a zkušeností zahr. sítě MPO v téměř 40 zemích světa

Působnost zahraničních zastoupení MPO Evropa Belgie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Irsko, Itálie, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Turecko, Ukrajina, Velká Británie Afrika Egypt, JAR Amerika Brazílie, Kanada, Mexiko, USA Asie Čína, Indie, Japonsko , Kazachstán, SAE, Vietnam

Služby zahraniční sítě CzechTrade je váš partner na cestě k exportním úspěchům.

Individuální služby zahraničních kanceláří Výrazně roste zájem o dlouhodobou exportní asistenci!

Vytíženost zahraničních kanceláří v EU x mimo EU Výrazně roste zájem o Rusko a další země BRICS!

Objem podpořeného vývozu podle zahraničních kanceláří v roce 2011 TOP10

Standardizované služby DATABÁZE ČESKÝCH EXPORTNÍCH FIREM http://exporters.czechtrade.cz prezentace na webu zahraničních kanceláří zobrazení na zastupitelských úřadech DESIGN PRO EXPORT http://design.czechtrade.cz/ nástroj pro zvýšení konkurenceshopnosti adresář designerů EXPORTNÍ AKADEMIE/VZDĚLÁVÁNÍ

Adresář exportérů Vaše efektivní prezentace v zahraničí Jsou vaše produkty vidět v zahraničních vyhledávačích? Umíte oslovit zahraničního zákazníka šesti jazyky? Získejte nové zahraniční zákazníky prostřednictvím atraktivní firemní prezentace v Adresáři exportérů http://exporters.czechtrade.cz

Design pro export Projektem Design pro export podporujeme inovaci průmyslového designu ve spolupráci se špičkovým designérem, která je jedním z pilířů konkurenceschopnosti firmy, zvyšuje její zisk a export.

Exportní akademie / vzdělávání Investujte do vzdělávání!

Vývozní aliance Desítky českých exportérů se sdružily, protože především na náročnější a vzdálenější trhy se jim vyplatilo jít společně. Hlavní přednosti vývozních aliancí: Členové aliance se svými produkty či službami navzájem doplňují. Zvyšují tak své šance získat mnohem zajímavější zakázky. Náklady, které souvisejí se vstupem na zahraniční trh, jsou rozloženy mezi jednotlivé členy aliance.

www.BusinessInfo.cz informace pro vaše podnikání na jednom místě

Exportní příležitosti na BusinessInfo.cz denně aktualizovaná databáze zahraničních poptávek, nabídek, tendrů, mezinárodních projektů on-line interaktivní Mapa oborových příležitostí služba CzechTrade denně - zasíláno přímo na váš e-mail

DESATERO úspěšného exportéra najdete na webu CzechTrade www.czechtrade.cz ve starších číslech klientského časopisu a příležitostně dalších médiích

Příklady důležitých doporučení z vybraných zemí INDIE Yes v Indii znamená možná ŠPANĚLSKO Nejpodstatnější informace získáte často při jednáních v restauracích, kavárnách nebo barech KAZACHSTÁN Nejlepším komunikačním prostředkem je telefon a fax (doručení emailu je dobré ověřit) TURECKO Počítejte s tím, že uslyšíte mnohem optimističtější tvrzení, než je skutečnost. Partner vám nechce kazit náladu.

PLÁNOVANÉ VELETRHY WorldFood Kazakhstan 2012 Kazachstán listopad 2012 Renewable Energy India Indie listopad 2012 100%Design Shanghai Čína listopad 2012 Negociós nos Trilhos Brazílie listopad 2012 Aeromat Francie prosinec 2012

TOP firmy v počtu úspěšných případů v letech 2007 - 2011 Strojírenství, výroba strojů Elektronika a elektrotechnika Potravinářský průmysl Stavebnictví a stavební materiály

Úspěšné případy – Kraj Vysočina Houfek a.s.– dlouhodobá spolupráce se zahraniční kanceláří CzechTrade Moskva - účasti na důležitých akcích v Rusku, kvalitní produkt i akvizice, prezentace pro potenciální zákazníky Export do Ruska Watek s.r.o.– účast na veletrhu ARABLAB 2011 s CzechTrade , export do Spojených arabských emirátů a Sýrie Žďas, a.s. – využití dlouhodobé exportní asistence a služeb kanceláře CzechTrade v Číně – přítomnost zástupce firmy v Číně, navázání kontaktů, vývoz strojního zařízení

DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST Ing. Dagmar Matějková, MBA CZECHTRADE DITTRICHOVA 21 128 01 PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT 800 133 331 INFO@CZECHTRADE.CZ WWW.CZECHTRADE.CZ Ing. Dagmar Matějková, MBA dagmar.matejkova@czechtrade.cz