DMACK Tyres ve spolupráci s SEMERAD rally

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sreality.cz Trendy topování, novinky Jan Mertl / manažer Sreality.cz.
Advertisements

BRÁNA DO SVĚTA E-LEARNINGU • POTŘEBNOST: – posílení konkurenceschopnosti ekonomiky skrze posílení flexibility lidských zdrojů prostřednictvím modernizace.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
GSM systémy pro vyrozumění a pro vyhlašování poplachu
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
Solární systémy pro aktivní topení
(Ne)diskriminace ICT v České republice
Tvorba cen v maloobchodě
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
Zkušenosti s utvářením konsorcií v České republice Jaroslav Šilhánek VŠCHT Praha.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Koupím družici, zn. Levně (projekt české amatérské nanodružice) Aleš Holub KNP2004 ( )
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Výhled Ministerstva vnitra – kvalita ve veřejné správě odbor veřejné správy a eGovernmentu Ministerstvo vnitra.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
BUSINESS MEDIA CZ. Přejmenovali jsme se – (dříve Springer Media) a nyní jsme Business Media Nový majitel vydavatelství – GMT Partners GMT Partners je.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Referenční rámec pro udržitelná evropská města ____________________________________________________________________________ Seminář Urbánní rozměr regionálního.
Nejčastější chyby při vyúčtování dotací EVVO z rozpočtu kraje Kontakt: Ing. Hana Jadviščoková
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
CIO priority | Priority IT v bankách a pojišťovnách| Lukáš Klášterský 1.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Ultranet Představení ultrarychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.. Základní informace/ Kdo jsmeInformace o majitelíchProč právě my/ Co umíme Jak zajistíme bezpečnost dodávek.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Sportisimo ½ Marathon Praha
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
Transkript prezentace:

DMACK Tyres ve spolupráci s SEMERAD rally DODAVATEL PNEUMATIK V POHÁRU DMACK Tyres MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SPRINTRALLY 2012 JEDNOTNÝ DODAVATEL PNEUMATIK VE SPRINTRALLY 2013?

Obsah: O společnosti DMACK Tyres Výhradní dodavatel pro ČR a SR Nabídka pneumatik pro motorsport Funkčnost pneumatik Princip a výhody jednotného dodavatele Odměny a podpora

O společnosti DMACK tyres Zakladatel: Dick Cormack – praxe v oboru 15 let Základní filosofií značky DMACK je umožnit soutěžním jezdcům závodit s pneumatikami vysoké kvality za rozumnou cenu. Za značkou DMACK je 15 let zkušeností v oblasti motorsportu, které umožňují dodávání cenově dostupných produktů napříč spektrem soutěžních jezdců. DMACK Tyres jsou vyráběny v Shandong Yongtai Chemical Group sídlící v Číně. Továrna vyprodukuje 22 000 pneumatik denně včetně pneumatik pro osobní automobily i těžkou stavební techniku. Továrna byla založena v květnu 1996 a je držitelem certifikátů kvality ISO9000 a TS16949. DMACK pneumatiky vyráběné pro motorsport prošly dlouhým obdobím testování a zdokonalování na různých místech ve světě. Oficiálním testovacím jezdcem je několikanásobný britský šampion Mark Higgins. Značka DMACK je jedním ze dvou oficiálních dodavatelů pneumatik pro Mistrovství Světa v Rally (2011-2013). DMACK Tyres je výhradní dodavatel pneumatik pro Scottish rally championship 2011 a 2012

Princip a výhody Dodávání pneumatik pro posádky MČR ve Sprintrally během celého roku Počáteční nákup za zvýhodněnou cenu Doobjednávání po každém závodě Technická podpora a teoretická pomoc přímo na závodech Garantovaná cena pneumatik na celou sezónu 2012 např. R18 – 4.000,- Kč bez DPH (úspora min. 1.500,-/2.500,-Kč bez DPH) Výhody: Sportovní: Vyrovnání příležitostí a podmínek Jednodušší rozhodování při volbě pneumatik Zvýšení atraktivity rally a zájmu diváků Finanční: Radikální snížení nákladů Relativní sjednocení nákladů na obutí vozů s ohledem na rozdílné rozpočty týmů

Výhradní dodavatel pro ČR a SR Výhradním dodavatelem pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Eurodíly spol. s r.o., která je v motorsportu známá jako Semerád Rally. Její majitel a manažer Josef Semerád má jakožto aktivní jezdec a podnikatel hodně zkušeností v oblasti motorsportu i obchodu a je tak vhodným prostředníkem pro úspěšnou realizaci tohoto projektu jak po sportovní, tak po organizační stránce. S pneumatikami DMACK má Semerád Rally přímou zkušenost ze seriálu Mistrovství Světa Produkčních Automobilů (PWRC) a dobré vztahy s vrcholným managementem značky DMACK jsou velkou výhodou.

Nabídka pneumatik pro motorsport DMT-RC - pneumatika na asfalt přináší kvalitní výkon na suchém i vlhkém povrchu v rozsahu čtyř různě měkkých směsí Tyto pneumatiky jsou homologovány pro běžný provoz na pozemních komunikacích (mají označení DOT a E) DMT1 – pneumatika „intermedia“ s členitějším vzorkem Tabulka rozměrů a předpokládaných cen bez DPH: Ceny: 3.200,-Kč 3.500,-Kč 3.300,-Kč 3.400,-Kč 3.550,-Kč 3.800,-Kč 4.000,-Kč

Funkčnost pneumatik Rozsah optimálních funkčních teplot Průběžně probíhají funkční a zátěžové testy Plánováno hromadné testování zájemců/vybraných jezdců k ověření funkčnosti V případě spuštění projektu bude hromadné předsezónní testování za zvýhodněné ceny

Odměny a podpora Na každém závodě budou odměněni vítězové následujících tříd: 2WD 4WD Odměnou bude sada pneumatik (4ks) na další závod zdarma Předsezónní testování s techniky DMACK a výhodnými cenami testovaných pneu Možnost přímé podpory Poháru Mládeže (DMACK Pohár Mládeže) 1 sada pneumatik pro každou posádku PM na každý závod za poloviční cenu pro vítěze sada zdarma (min. 3 účastníci v závodě)

Kontakt Josef Semerád tel.: 608 340 630 fax: 235 301 192 email: info@semerad-rally.cz