Pro někoho něco znamenáš

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ponoř se do modra ….
Advertisements

Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Peníze.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Orchidea.
Když jsi se narodil, plakal si a všichni okolo Tebe se usmívali.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
“13 rad do života".
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Ty musíš jít 1. Ty musíš jít tam do údolí, samoten jít, ač nemáš sil. Všemocný vládce nedovolí, aby tě přítel zastoupil. 1. Ty musíš jít tam do údolí,
1. Ó hlavo plná trýzně, | běd, ran i soužení, | ty zřídlo Boží přízně, | z níž spása pramení | ó hlavo ozdobená ctí, | slávu s výsostí, | jak velká stihla.
K srdci nevedou dálnice, nýbrž tiché cesty…
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Přátelství Mám tě rád….
Nečekej na úsměv, abys byl milý ...
10 „zadečků“ pro Tebe.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Dopis od Boha.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
BÝT PŘÍTELEM JE....
Orchestra : Floyd Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
AHOJKY.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
1. Chci tebe milovat, má sílo, | můj skvoste, jímž se oději, | a z lásky konat každé dílo | vždy vroucněji a věrněji! | Chci milovat tě, jasný dni, | i.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
P ř ítel Přítel to je nejkrásnější věc, co můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Slova Květiny.
Přítel.
Přítel.
Pro někoho něco znamenáš
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
Je bláznovství....
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Přeji krásný den... Pro Tebe.
On.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Orchestra: Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
Je bláznovství....
Transkript prezentace:

Pro někoho něco znamenáš

někdo s tebou chce mluvit někdo v tobě vidí svůj svět někdo je na tebe pyšný někdo na tebe myslí někdo tě postrádá někdo má o tebe starost Někdo by chtěl být s tebou někdo s tebou chce mluvit někdo v tobě vidí svůj svět někdo chce s tebou trávit čas a smát se někdo postrádá tvé rady a tvé vedení

někdo doufá, že nemáš potíže někdo by pro tebe udělal cokoliv někdo je vděčný za tvou podporu někdo chce, abys byl šťastný někdo věří, že vše se v dobré obrátí někdo je šťastný za tvé úspěchy někdo chce, aby sis ho všiml někdo tě chce ochraňovat

někdo si myslí, že jsi dar někdo by tě rád obdaroval někdo tě chce obejmout někdo doufá, že nejsi příliš chladný nebo příliš vzteklý někdo tě miluje někdo by ti rád dělal radost někdo obdivuje tvou sílu někdo na tebe myslí a usmívá se někdo chce být blízko tebe

někdo by ti rád nabídl rameno k vyplakání někdo chce, abys mu odpustil někdo věří, že jsi jeho spřízněná duše někdo chce s tebou vzpomínat na staré časy někdo je vděčný za tvé odpuštění někdo potřebuje vědět, že tvá láska je bezpodmínečná někdo na tebe vzpomíná a přeje si, abys byl s ním někdo ti chce říct, jak moc mu na tobě záleží někdo si cení tvých rad

někdo by s tebou rád sdílel své sny někdo by se rád s tebou díval dlouho do noci na televizi někdo chce, abys ho držel v náručí někdo tě chce držet v náručí někdo si přeje, aby se kvůli tobě zastavil čas   někdo oceňuje tvou duši někdo tě miluje za to, co jsi někdo si přeje, aby se vrátil čas a bylo vše zas v pořádku někdo tě chce poznat blíž

někdo tě miluje za pocit, který mu dáváš někdo si přeje být s tebou   někdo poslouchá písničku, která mu tě připomíná někdo chce, abys věděl, že je zde pro tebe někdo je rád, že jsi jeho přítel někdo chce být tvým přítelem někdo nespal celou noc a myslel na tebe někdo žije díky tobě někdo si přeje, aby sis ho všimnul

někdo se bez tebe neobejde někdo chce, abys mu poslal úsměv někdo si cení tvých rad někdo ti důvěřuje někdo se bez tebe neobejde někdo chce, abys mu poslal úsměv někdo potřebuje tvou podporu někdo potřebuje tvou důvěru Někdo by rád byl tvým přítelem někdo bude plakat, až tohle bude číst

POŠLI TUTO ZPRÁVU OSTATNÍM jestliže ji pošleš 0-1 lidem, tvůj život bude smutný 1-5 lidem, potkáš někoho úžasného 5-10 lidem, poznáš svou spřízněnou duši 10-15 lidem, budeš mít štěstí 15-20 lidem, budeš štěstím překypovat 20 a více lidem – už se neodloučíš od své lásky a nezapomeň tuto zprávu poslat nazpět tomu, kdo ji poslal tobě.