Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…

Ježíš nejkrásnější z jmen
- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
VTÍPKY nad * 18.
Jedině Bůh je naděje Ref: Jedině Bůh je naděje a Jeho láska, kterou v Synu dal. Jedině Bůh je pro svět naděje, i kdyby svět se tomu stále smál. Jedině.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Černý humor.
C h v i l k a p o e z i e ( nikdy nikoho nezabije )
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
1. Zůstaň dnes se mnou, rychle kvapí noc, | temnota houstne, přijď mi na pomoc! | Když nikde není možno složit tíž, | slabému pomoz, se mnou zůstaň již!
Přátelství Mám tě rád….
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal,
Přišel na zem 1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal ke svobodě zval zotročené hříchem, můj Pán. Světem šel a lidskou nesl.
Hezké foto a citáty k tomu
O milosrdném otci a marnotratném synu Bůh Bůh má člověka vždycky rád, chce pro něj to nejlepší Člověk Člověk myslí na sebe a svou neláskou ubližuje.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
1. Ten nejlepší přítel je Ježíš, | tu zkušenost já stále mám, | a proto chci každému nejvýš to radit: | Ó zkus jej sám! | Pojď a zkus každý sám, pojď a.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
1. Ó kéž bych tisíc jazyků měl | a tisícerá ústa k nim, | bych lépe než kdo jiný uměl | ze hloubi srdce s plesáním | vždy novou vynést píseň chval o tom,
1. Veď, světlo, dál, svou jasnost rozšiřuj, | jen veď mne dál! | Noc tmavá je a v dáli domov můj, | jen veď mne dál! | Řiď nohy mé; nežádám viděti | až.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
1. Slyš kdo to stojí u dveří a volá: | Duše, otevři
1. Hvězdou mojí jasnou, | na niž rád vždy zřím, | skálou mojí pevnou, | věrným vůdcem mým, | cílem mého žití, za nímž pospíchám, | chlebem jenž mne sytí,
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Ten je….
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu
Malí andělé.
( nikdy nikoho nezabije )
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Pardubice - Spořilov
Máš rád humor pro dospělé ?.
Vírou máš blíž ke štěstí
Všechny ostatní díly najdete na:
UMÍŠ ŘÍCT – NE! Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
Malí andělé.
Malí andělé.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
O psech a lidech….
1. Domů, domů touží duše moje, | domů, domů touží duše má
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Transkript prezentace:

Tchýně neočekávaně přijde navštívit svou snachu Zazvoní na zvonek a ........

Dveře otevře snacha. Úplně nahá. “Co to děláš?” Se ptá. “Čekám na manžela, až se vrátí z práce” Snacha odpoví. “Ale ty jsi nahá !!” Diví se tchýně. “Tohle je mé oblečení z lásky” Vysvětluje snacha.

“To je nejoblíbenější oblečení mého manžela. Oba ho máme rádi”. “Oblečení z lásky ?” “Ale ty jsi úplně nahá !” “To je nejoblíbenější oblečení mého manžela. Oba ho máme rádi”. “A můžeš už jít? Manžel se mi brzi vrátí a já chci být na něj připravená”.

Když se manžel vrátí, vidí svou ženu nahou stát před ním. Tchýni to nedá a na své cestě domů stále přemýšlí nad oblečením z lásky Když se vrátí domů, vyzleče se, okoupe se, navoní se svým nejlepším sprejem a čeká na svého manžela až se vrátí domů. Když se manžel vrátí, vidí svou ženu nahou stát před ním. “Proboha co to děláš, zešílela si snad?” Ptá se manžel šokován. “Tohle je mé oblečení z lásky” ona odpoví, Zatímco se k němu provokativně pohupujíc boky blíží.... Její manžel vykřikne :

Měla bys si ho rychle obléci!!! Do prdele ...... Měla bys si ho rychle obléci!!!