Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. NOVÁ VÝZVA 240 Číslo projektu:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Energie.
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě za období 2005 až 2012 VÝROBA za uvedené období celkem: ks vozidel PRODEJE za uvedené období celkem:
Léčba křečových žil metodou ASVAL
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Aktuální informace o vyšetřování c-erb-2 genu v referenční laboratoři a návrh změny v indikačních kritériích Hajdúch M., Petráková K., Kolář Z., Trojanec.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. NOVÁ VÝZVA 240 Číslo projektu:
Čísla 0 – 100, sčítání a odčítání
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kdo chce být milionářem ?
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Zábavná matematika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Stav studie „Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ k Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel.

Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Únorové počítání.
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Náhoda, generátory náhodných čísel
Sexuální život u pacientů s mentálním postižením v ÚSP
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Technické kreslení.
Úkoly nejen pro holky.
Ing. Dominika Prchlíková
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
EuPIA Printing Ink Market Statistics Q EuPIA statistika trhu s tiskovými barvami První kvartál roku 2009.
Přednost početních operací
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Predikce chemických posunů
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Transkript prezentace:

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. NOVÁ VÝZVA 240 Číslo projektu: CZ.1.04/3.4.04/ Termín: – Realizátor:Vzdělávací centrum Podkrušnohoří občanské sdružení Místo realizace: litoměřický a lounský region

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Cíl projektu: -zvýšení zaměstnanosti nezaměstnaných ohrožených sociální exkluzí -znovuzískání a udržení si pracovního místa na trhu práce -možnost zvýšení kvalifikace v oborech, které jsou žádané na trhu práce -individuální intenzivní podpora při získávání pracovního místa (pomoc osobního poradce)

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Cílová skupina: Nezaměstnaní -rodiče s dětmi -rodiče samoživitelé -dlouhodobě nezaměstnaní (déle než 6 měsíců) -osoby pečující o závislého člena rodiny -uchazeči o zaměstnání Počet osob: 250 osob litoměřický region – 121 osob lounský region – 129 osob

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Frekventanti byli zařazeni do projektu po dobu 9ti měsíců. Podpora probíhala ve 2 částech: 1) Povinná část: Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva - 36 hodin Individuální schůzky s osobními poradci - 1-2x/měsíc 2) Nepovinná část: Rekvalifikační kurzy s odbornou praxí: •Asistent/ka •Obsluha osobního počítače •Pečovatelka/pečovatel pro děti od 3 do 15 let •Pracovník v sociálních službách •VZV + Obsluha PC

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výběry: I.cyklus: osob II.cyklus: osob III.cyklus: osob IV.cyklus: osob Celkem:242 osob Lounský region: 346 osob Celkem:588 osob

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. I.cyklus: Termín: , Do projektu nastoupilo:34 osob Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva I. skupina: osob II. skupina: osob Modul úspěšně ukončilo: 33 osob / 97,1% Vzdělání:Počet / %ženymuži Základní6 / 17,6%33 Vyučeni19 / 55,9%172 Střední s mat.9 / 26,5%72 Celkem:34 / 100%277

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. I.cyklus: Absolvované exkurze: Centrum pro postižené děti a mládež SRDÍČKO Litoměřice osob Farní charita Litoměřice osob OSSZ Litoměřice osoby Rekvalifikační kurzy: Do RK nastoupilo:22 osob / 64,7% RK úspěšně dokončilo:21 osob / 95,5% Typy: Pečovatelka o děti ve věku od 3 do 15 let, Obsluha osobního počítače, Asistent/ka

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výsledky I.cyklu: Počet osob% z vybraných Úspěšně ukončilo2882,4% Vyřazeno - sankčně 617,7% Nástup na MD12,9% Nástup do zaměstnání - v cyklu1441,2% Nástup do nekolidujícího zam.823,5% Nástup do zaměstnání - k ,8%

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. II.cyklus: Termín: , Do projektu nastoupilo:27 osob Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva I. skupina: osob II. skupina: osob Modul úspěšně ukončilo: 27 osob / 100% Vzdělání:Počet / %ženymuži Základní7 / 25,9%7- Vyučeni11 / 40,8%101 Střední s mat.7 / 25,9%7- Nást.studium2 / 7,4%2- Celkem:27 / 100%261

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. II.cyklus: Absolvované exkurze: OSSZ Litoměřice osob OSSZ Litoměřice osoby Hennlich Industrietechnik Litoměřice osob Rekvalifikační kurzy: Do RK nastoupilo:25 osob / 92,6% RK úspěšně dokončilo:22 osob / 95,5% Typy: Obsluha osobního počítače, Asistentka, Obsluha elektrovozíku a motovozíku + Obsluha osobního počítače

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výsledky II.cyklu: Počet osob% z vybraných Úspěšně ukončilo2385,2% Vyřazeno - sankčně - zdrav.důvody - stěhování ,4% 3,7% Nástup na MD13,7% Nástup do zaměstnání - v cyklu1451,9% Nástup do nekolidujícího zam.518,5% Nástup do zaměstnání - k %

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. III.cyklus: Termín: , Do projektu nastoupilo:31 osob Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva I. skupina: osob II. skupina: osob Modul úspěšně ukončilo:31 osob / 100% Vzdělání:Počet / %ženymuži Základní12 / 38,7%84 Vyučeni14 / 45,2%86 Střední s mat.4 / 12,9%31 Nást.studium1 / 3,2%-1 Celkem:31 / 100%1912

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. III.cyklus: Absolvované exkurze: OSSZ Litoměřice osob Hennlich Industrientechnik Litoměřice osob Rekvalifikační kurzy: Do RK nastoupilo:18 osob / 58,1% RK úspěšně dokončilo:18 osob / 100% Typy: Obsluha elektrovozíku a motovozíku + Obsluha osobního počítače, Pečovatelka o děti ve věku od 3 do 15 let, Pracovník v sociálních službách

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výsledky III.cyklu: Počet osob% z vybraných Úspěšně ukončilo3096,8% Vyřazeno - sankčně 13,2% Nástup do zaměstnání - v cyklu1135,48% Nástup do nekolidujícího zam.516,23% Nástup do zaměstnání - k ,7%

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. IV.cyklus: Termín: Do projektu nastoupilo:29 osob Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva I. skupina: osob II. skupina: osob Modul úspěšně absolvovalo:28 osob / 96,6% Vzdělání:Počet / %ženymuži Základní8 / 27,6%8- Vyučeni16 / 55,2%16- Střední s mat.4 / 13,7%4- Nást.studium1 / 3,5%1- Celkem:29 / 100%290

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. IV.cyklus: Absolvované exkurze: HOSPIC sv.Štěpána Litoměřice osob Centrum pro postižené děti a mládež SRDÍČKO osob Rekvalifikační kurzy: Do RK nastoupilo:23 osob / 79,3% RK úspěšně dokončilo:21 osob / 91,3% Typy: Pečovatelka o děti ve věku od 3 do 15 let, Pracovník v sociálních službách

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výsledky IV.cyklu: Počet osob% z vybraných Úspěšně ukončilo2586,2% Vyřazeno - sankčně - na vlastní žádost - zdravotní problémy ,9% 3,5% Nástup do zaměstnání - v cyklu1551,7% Nástup do nekolidujícího zam.517,24% Nástup do zaměstnání - k ,7%

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. I.-IV.cyklus: Termín: Do projektu nastoupilo:121 osob Modul - Zaměstnanecké dovednosti a práva Do modulu nastoupilo:121 osob Modul úspěšně absolvovalo:119 osob / 98,3% Vzdělání:Počet / %ženymuži Základní33/ 27,3%267 Vyučeni60/ 49,6%519 Střední s mat.28/ 23,1%244 VŠ000 Celkem:121 / 100%10120

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. I.-IV.cyklus: Rekvalifikační kurzy: Do RK nastoupilo:89 osob / 73,5% RK úspěšně dokončilo:83 osob / 68,5% RK:Termín: Ženy:Muži: Obsluha PC – /63/3 Pečovatelka o děti 3-15 let – /13- Asistent/ka – /12- Pečovatelka o děti 3-15 let – /13- VZV + Obsluha PC – /212/12 Pracovník v sociálních službách – /12- PvSS od ÚP9/91/1

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Výsledky I.-IV.cyklu: Počet osob% z vybraných Úspěšně ukončilo10687,6% Vyřazeno - sankčně - stěhování - zdravotní problémy - na vlastní žádost ,1% 0,8% 1,7% 0,8% Nástup do zaměstnání - v cyklu5444,6% Nástup do nekolidujícího zam.2319% Nástup na nástavbové studium, VŠ-- Nástup na MD21,7% Nástup do zaměstnání - k %

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Centrum pomoci pro nezaměstnané: Sídlo: Základní škola, Havlíčkova 32, Litoměřice Otevírací doba:pondělí, středa12: :00 úterý, čtvrtek, pátek 8: :00 Osobní poradce:p. Zdeňka Hanzlová Noví klienti (kontakty)Opakované návštěvy (kontakty) Klienti centra Zaměstnavatelé403752

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Náš realizační tým děkuje všem spolupracujícím organizacím za pomoc při realizaci projektu a jejich přispění k úspěšnému naplnění jeho cílů. Vzdělávací centrum Podkrušnohoří Masarykova 745, Žatec Tel.: