Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla 12. 6. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Základní škola a Mateřská škola Vrbovec
ZLÍNSKÝ KRAJ.
Plán akcí SKIP 08 Východní Čechy na rok. Zima •Přechod Jestřebích hor byl naplánován na Díky oblevě se tento ročník nemohl uskutečnit.
Města ČR – orientace na mapě
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
ZŠ BYSTŘICE N. P., NÁDRAŽNÍ 615
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření:
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
MINISTRANTI NAPAJEDLA
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Setkání informačních center Zlínského kraje Uherské Hradiště
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Chotěboř,
EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE 25. června 2013 KONFERENCE VELEHRADSKÝ DŮM CYRILA A METODĚJE Ing. Ladislav Kryštof Radní Zlínského kraje.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Východní Morava, ráj pro cykloturistiku
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Zlínský kraj.
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
OBLAST 5: KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH A UDRŽITELNÝ ROZVOJ KULTURY Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA.
Zlínský kraj - procvičování
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s., Nejlepší destinační management ČR Je nám pět let! Luhačovice,
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy- dosavadní zkušenosti, nové příležitosti VÝROČNÍ KONFERENCE CESTOVNÍHO RUCHU TURISTICKÉHO REGIONU VÝCHODNÍ MORAVA.
Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Přehled činnosti za rok 2012 Kunovice,
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Projekt Otevřené brány zpřístupnění významných sakrálních památek ve Zlínském kraji.
ADONIS – ZO ČSOP projekty v cestovním ruchu , Dolní Kounice.
Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Vlastivěda Tematický okruh: Místo, kde žijeme Téma: Zlínský kraj Jméno autora: Mgr. Dana.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Moravskoslezský kraj.
ZLÍNSKÝ KRAJ.
Předmět: Vlastivěda Ročník: V. Tematický celek: Česká republika
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
Transkript prezentace:

Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla

Program jednání 9:00 sraz na radnici 9:00-10:15prohlídka radnice včetně věže, výklad o dalších zajímavostech s pěším přesunem na zámek 10:15-11:15 prohlídka zámku s prezentací :30 -12:30 zprávy z CCRVM, poutní stezky, další možnosti trávení volného času v Napajedlích a okolí 12:30 -12:50zajímavosti a novinky Baťova kanálu :50 -13:30diskuse + výměna materiálů

Zprávy z CCRVM: plán aktivit červen – červenec Tisková konference (TK) Vídeň Festival chutí a zážitků ve Vídni Setkání informačních center (IC) v Napajedlích TK a prezentace Bratislava Prezentace Kielce (Polsko) - poutní a církevní turistika Press trip Rusko (Kroměříž, Vizovice, Luhačovice, Velehrad) Press trip Rakousko (Kroměříž, Baťův kanál, Luhačovice, Vizovice, Rožnov pod Radhoštěm, Zlín) Velehrad, konference k tématu: Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje

IC TOUR 2012 Květen - ve 20 městech a obcích ČR celkem 29 prezentací Červen V pátek 8. června se IC Tour vydala do Pelhřimova, o víkendu pak do Prahy, Rakovníka a do Velkého Meziříčí. V následujícím týdnu se uskuteční prezentace ve Frenštátě pod Radhoštěm (15. června), Chotěboři a Mladé Boleslavi (16. června) v Náměšti nad Oslavou a Křtinách (17. června). V dalším týdnu to bude opět Praha (19. června), Olomouc (22. června) a o víkendu Moravský Krumlov (23. června) a Kutná Hora (24. června). Kampaň bude ukončena poslední červnový týden v pondělí v Ostravě (25. června). Celkem 49 prezentací Zájem o pěší a cykloturistiku, ZOO, skanzen, Baťův kanál, Luhačovice

W eby a další informace •posílat tipy na akce do TOP 5 (mění se prakticky každý týden) •aktualizovat, needitující prosíme posílat informace editujícím nebo přímo nám •oficiální web o.p.s. •„neturistické“ informace •aktuality pro partnery (sdružení, IC, podnikatele…)

W eby a další informace •web v rámci projektu „Významné kulturní akce a cíle východní části České republiky“ •spuštěny verze DE,IT,PL, •připravuje se SK a RAK Novinky a zajímavosti pro tiskové zprávy •zasílat na adresu •u větších akcí v předstihu (s tím, že se budou informace postupně upřesňovat) •zpracováváme i pro Magazín Východní Moravy, Okno do kraje apod.)

W eby a další informace Tiskoviny 2012 •hotovo Valašsko, Kroměřížsko, Zlínsko a Luhačovicko •připravuje se Slovácko •Průvodce Východní Moravy před dokončením, distribuce konec června •produktové listy Tiskoviny pro rok oznámení rozesláno partnerům (zástupcům TO), termín pro zaslání podkladů do 9.7. Kampaně – v průběhu celého roku, akcent na začátek sezony

Poutní turistika, poutní stezky Další zajímavosti – Napajedla a okolí Baťův kanál - samostatné prezentace

Děkujeme Vám za pozornost Další setkání v úterý ve Vizovicích! Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. tel.: