oboru prodavač a výrobce lahůdek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Advertisements

MINUTKY Z VNITŘNOSTÍ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, vnitřnosti, játra,
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Středa BE soup 1 Kuřecí se zeleninou a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Hrachová s uzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
Zeleninový vývar s těstovinou Dřšťková z vepřových žaludků
Hovězí s rajčaty a těstovinami
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
BE soup 1 BE soup 2 Kuřecí s drobením Bramborová s houbami
29.5 – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Houbový vývar s drobením Frankfurtská s bramborem
Aktuální problémy potravinářského sektoru – obchodní přirážky a dovozy
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
6.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
11. – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
6. – 10.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK Květáková /1,3,7,13
BE soup 1 BE soup 2 Kuřecí s drovením Kulajda s houbami
Slepičí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s kapustou a rýží
Hovězí vývar se smaženým hráškem
12.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Dršťková z vepřových žaludků
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
Drůbeží vývar se zeleninou a rýží
Čínská slepičí se zeleninou
Čínská hovězí se zeleninou
Zeleninový vývar s rýží
Drůbeží vývar se zeleninou a rýží
10. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1
Slepičí vývar se zeleninou a těstovinou
9.10. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a těstovinou
Hovězí vývar s kapustou a rýží
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Zeleninový vývar s krupicovými noky
7. – 11. března PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí vývar s masem a rýží
ČTVRTEK Polévka Písmenková 20,- Kč Polévka Kulajda 25,- Kč.
Kuřecí vývar se zeleninou a smaženým hráškem
Zeleninový vývar s hvězdičkami Hráškový krém s krutony
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
Dršťková z vepřových žaludků
Jídelníček dubna 2018 změna jídelníčku je možná
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Energetická hodnota dětské výživy
Rajčatová polévka s bazalkou a černekem Hráškový krém s krutony
Hovězí vývar s játrovou rýží
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Petra Hejlová Číslo
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
21.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Jídelníček od 4. do 8. března 2019 změna jídelníčku je možná
15.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
1.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s játrovou rýží
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

oboru prodavač a výrobce lahůdek. V Ý R O B K Y S T U D E N É K U C H Y N Ě INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA Cheb,p.o. Výrobky připravují žáci 2. a 3. ročníku oboru prodavač a výrobce lahůdek.

Bramborový knedlík (550 g) 18,00 Kč Bramborové šišky (10 ks v balení) 18,00 Kč Plněné bramborové knedlíky (5 ks v balení) 24,00 Kč

Bramborový knedlík 1 ks /550g 18,00 Kč

Bramborové šišky (10 ks v balení) 18,00 Kč

Plněné bramborové knedlíky (5 ks v balení) 24,00 Kč

Karlovarský knedlík 500 g 22,00 Kč

Kynutý knedlík 650 g 18,00 Kč

Obložený talíř. 350 g. 80,- Kč Obložená mísa. 1 000 g Obložený talíř 350 g 80,- Kč Obložená mísa 1 000 g 195,- Kč Obložená mísa 1 200 g 210,- Kč

Aspik 1 kg 100,- Kč

Aspik 1 kg 100,- Kč

Obložené vejce Aspik 1 ks 16,- Kč 1 ks 16,- Kč

Chlebíček s debrecínkou, pomazánka a obloha 1 ks 12,- Kč

Chlebíček se šunkou a sýrem, pomazánka a obloha 1 ks 12,- Kč

Chlebíček s turistickým salámem, pomazánka, obloha 1 ks 12,- Kč

Bulka s vařeným vejcem. Bulka s rajčetem, cibulkou a tatarkou Bulka s vařeným vejcem Bulka s rajčetem, cibulkou a tatarkou a tatarkou 1ks 17,- Kč 1 ks 14,00 Kč

Obložený chléb (šunka, pomazánka, sýr, zelenina) 1ks 14,- Kč

Kaiserka sýrová Kaiserka se šunkou a sýrem 1 ks 18,- Kč 1 ks 18,- Kč

Vajíčkový toust Sýrový toust 1 ks 16,00 Kč 1 ks 20,00 Kč

Šestizrnná obložená bageta Obložená bageta světlá 1 ks 24,00 Kč 1 ks 24,00 Kč

MIX rustikální kostka Obložený dalamánek 1 ks 18,00 Kč 1 ks 14,00 Kč

Smažený sekaný řízek se sýrem 1ks/90 g 20,00 Kč

Kuřecí a vepřové řízky Mini řízečky 1000 g 250,00 Kč Řízek 100 g 24,00 Kč

Pizza 250 g 23,00 Kč Pizza se žampiony Pizza s kukuřicí

Smaženka 1 ks 12,- Kč

Vážení zákazníci, tyto výrobky si můžete objednat ve školním bufetu v budově U DIVADLA: osobně, telefonicky 734 522 577, e-mail jandikova@iss-cheb.cz . Objednávka knedlíků se přijímá do středy do 10:00 hodin, vyzvednete si je osobně ve čtvrtek a v pátek ve školním bufetu do 11:30 hodin. Objednávka ostatních výrobků je týden předem do 10:00 hodin, výrobky si vyzvednete a zaplatíte osobně ve školním bufetu v budově u Divadla. Kolektiv učitelů OV oboru gastro, spolu s našimi žáky se těší na Vaše objednávky. Kolektiv učitelů OV oboru gastro.