Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Interaktivní cesta Moravským krasem přes Pálavu a Brno,
Advertisements

Naše firma se Vám prezentuje
PRÁCE NA HRUBÉ SPODNÍ STAVBĚ
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Prezentace firmy Srpen 2006
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
Čistička odpadních vod
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Kontejnerová technika
Projekt COBRAMAN 12/2008 – 12/2011 Manager Coordinating Brownfield Redevelopment Activities (Manažer pro koordinaci aktivit znovuoživení brownfieldů)
Zařízení na zpracování šrotu
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Nabídka Společnost SAPRIM, s.r.o. nově zakoupila multifunkční stroj
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Dopravní a liniové stavby
Dopravní a liniové stavby Bezpečnostní zařízení
HYPOTÉZY. V obci je dostatek kontejnerů na tříděný odpad.
Název Třídění odpadů   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo 10
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Silniční daň zákon 16/1993 Sb. Předmět daně – silniční motorová vozidla a jejich přípojná vozidla, která jsou: registrovaná a používaná v ČR; používána.
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
Elektronické sčítání počtu cestujících Společnost B&C Dopraní systémy s.r.o. realizovala svými elektronickými prostředky sčítání počtu cestujících po dobu.
Zeleň: parky, stromy v ulicích, vnitrobloky Ovzduší – co zlepšuje ovzduší: zeleň - co zhoršuje ovzduší: doprava (Magistrála), vytápění, průmyslová výroba.
Naklady a jejich členění
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Vysavače Vysavače.
Garážování a uskladňování strojů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Moravec. Dostupné z Metodického portálu
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní cesta Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy Ing. František Lachnit,
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_52_INOVACE_PR_05_„ČISTÝ.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
Technologie staveb 20 Chemicky odolné podlahy Matěj Bolen S
Valašskokloboucké slu Ž by s. r. o. Společnost byla založena Městem Valašské Klobouky jako jediným společníkem a vznikla zápisem do obchodního rejstříku.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Rekonstrukce komunikací a prostranství v okolí FÚ a MÚ ( č.p ) Louny 2010.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Aktualizace organizační struktury ÚMČ
MLADÁ BOLESLAV ARCHEOLOGICKÝ AREÁL NEBO PARKOVACÍ DŮM ?
Servis nákladních vozidel
Zařízení umýváren nádobí
Dopravní prostředky pro vodorovnou dopravu
Opatření ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu v kraji
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov, Školní 164
Garážování a uskladňování strojů
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výsadby keřů, stromů a zatravnění ploch
Údržba zeleně v areálech fotovoltaických elektráren (FVE)
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Sečení trávy a údržba zeleně v městských částech a obcích
2. ročník oboru Mechanik opravář motorových vozidel
Člen skupiny HAVEX 1.
MIKROKLIMA OKOLÍ ŠKOLY (PROBLEMATICKÉ LOKALITY)
ve „Vodním ráji“ v Jihlavě
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Hlavní směry rozvoje logistiky a KIS
Hlavní směry rozvoje logistiky a KIS
Aktivity města a městských společností v oblasti ochrany ovzduší
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Údržba vozidel MOTOROVÉ OLEJE.
Komplexní péče o komunikace
Opotřebení pístu a válce
Transkript prezentace:

Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal Pro několik městských částí města Brna, firmy s areály a jednotlivce provádíme tyto úklidové činnosti: Mokré zametání chodníků se sběrem inertního posypu po zimní údržbě komunálními vozy HAKO CityMaster 1200, možnost odvozu inertního materiálu kontejnery Odmetání hrubých nečistot z komunikací válcovým kartáčem a tlakovou vodou automobilem IVECO Větší plochy, ze kterých není možno nečistoty odmést, čistíme za pomoci velkého samosběrného zametacího vozu MAN Celoroční pravidelné blokové čištění chodníků a obrubníků (drátěný kartáč pro likvidaci prorůstajícího plevele, zametání a sběr nečistot s kropením) Zametání výrobních hal a provozů, podzemních parkovišť Vysávání listí a dalších nečistot, kanálových vpustí Ruční mytí tlakovou vodou (schody, obrubníky) Mokré odmetání komunikací válcovým kartáčem s mlžením na nákladním automobilu IVECO Tlakové mytí komunikací v okolí staveb, omývání stavebních strojů tlakovou vodou 20 bar Rozvoz užitkové vody cisternou o objemu 5000 l a zalévacím ramenem ovládaným z kabiny řidiče (zálivka stromů a keřů) Mokré zametání inertního materiálu po zimní údržbě komunálními stroji HAKO CityMaster 1200. Služby Minks s.r.o. www.sluzbyminks.cz Haškova 153/17, 638 00 Brno

Služby Minks s.r.o. www.sluzbyminks.cz Haškova 153/17, 638 00 Brno Úklid komunikací válcovým kartáčem a tlakovou vodou na nákladním automobilu s cisternou IVECO. Zametání podzemních garáží před kolaudací. Služby Minks s.r.o. www.sluzbyminks.cz Haškova 153/17, 638 00 Brno

Služby Minks s.r.o. www.sluzbyminks.cz Haškova 153/17, 638 00 Brno Likvidace prorůstajícího plevele z obrubníků pomocí drátěného kartáče na nakladači. Omývání strojů tlakovou vodou z cisterny. Služby Minks s.r.o. www.sluzbyminks.cz Haškova 153/17, 638 00 Brno