Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.C.09 Název pro školu:
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
VY_22_INOVACE_04 leden 2011 Mgr. Kateřina Šujanová Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Dressing up. Clothes ročník.
VY_22_INOVACE_69 Jazyk a jazyková komunikace. Anglický jazyk. Adjectives. 1. ročník únor 2012 Mgr. Kateřina Šujanová My feelings and needs.y 1. ročník.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_19_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách oznamovacích, slovní zásobu tematického okruhu volný.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují tvoření otázek v přítomném čase prostém. Procvičují si slovní zásobu tematického okruhu volný čas. Tvoří.
VY_32_INOVACE_STR_04 Possessive adjectives Mgr. Jana Stránská.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE ANGLICKÝ JAZYK SLOVNÍ ZÁSOBA PETS VY_32_INOVACE_AJ_VE_05 Vypracovala: Mgr. Ludmila.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, tvoří rozhovory podle obrázků. Užívají jednotné.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, vyhledávají slova, doplňují názvy k obrázkům, doplňují.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách záporných. Procvičují si slovní zásobu tematického.
Describing people Anglický jazyk VY_32_INOVACE_364, 19. sada, AJ2
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Podbořany, Husova 276, okr. Louny AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_607_KRÁTKÁ_ODPOVĚĎ TEMA: Otázka a krátká odpověď.
What is it? Let´s play a game! ANOTACE Šablona:ICT AJ Tázací zájmeno WHAT přivlastňovací zájmena MY, YOUR Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
ANOTACE Šablona:ICT AJ Zájmeno ITS Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk Tematický okruh: Produktivní a receptivní.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_01_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_09_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_03_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Structures, tunnels - zeměpis Růžena Dryeová - ZŠ SNP HRADEC KRÁLOVÉ Metodické pokyny pro učitele Předmět: zeměpis Jazyk: AJ Jazyková úroveň: A2 Rok: 2010.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková VY_22_INOVACE_2.2.1 AJ6,7k_4 Téma: My pets – reading comprehension,
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová VY_32_INOVACE_19_Zvířata – rébus 1 Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace AUTOR: Mgr. Marta Rozsívalová NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_ Angličtina 6. a 7.ročník TEMA: Animals – What do.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Hana Klimíčková Název:VY_22_INOVACE_AJ Téma:My family Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Hana Klimíčková Název:VY_22_INOVACE_AJ Téma:Audioorální kurz – Numbers 2 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. JAROSLAVA KUDLÁČKOVÁ Název: VY_32_INOVACE_607_AJ_KRÁTKÁ ODPOVĚĎ Téma: OTÁZKA A KRÁTKÁ ODPOVĚĎ.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Charakteristika výukového materiálu
Charakteristika výukového materiálu
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_19
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Charakteristika výukového materiálu
Autor: Mgr. Eva Procházková
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Super pets Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí
Riskuj.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_07_Domácí mazlíček
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Sabina Svobodová
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Possessive adjectives
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Weather
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
VY_32_INOVACE_03_AJ_Food and drinks 2
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková Název: VY_22_INOVACE_AJ.3.1-22 Téma: Pets Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0903

Autor: Mgr. Hana Klimíčková Datum vytvoření: leden 2012 Ročník: 3. (1. stupeň, 1 období) Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, cizí jazyk, angličtina Pets Klíčová slova: pet, dog, cat, spider, rabbit, bird, fish Anotace: Prezentace slovní zásoby „Pets“. Jedná se o prezentaci a procvičování slovní zásoby z oblasti „domácí mazlíčci“. Používáme otázku „What´s this?“ a odpověď na ni „It´s a…“. Je prezentován také text písničky „SUPER PETS“. Metodický list: Snímek 4-9: opakování slovní zásoby Pets a procvičování otázky „What´s this?“. Snímek 10: písnička „SUPER PETS“. SHIPTON, Paul a Derek STRANGE. Chit chat. Oxford: Oxford University Press, 2002, 71 s. ISBN 01-943-7826-8. s.14 Snímek 11: procvičování psaní vět „It´s a … (pet)“.

SUPER PETS

Whatʼs this? Itʼs a fish.

Whatʼs this? Itʼs a dog.

Whatʼs this? Itʼs a bird.

Whatʼs this? Itʼs a rabbit.

Whatʼs this? Itʼs a cat.

Whatʼs this? Itʼs a spider.

Whatʼs this? Itʼs a fish. Itʼs a dog. Itʼs a bird. Read and match the picture with the sentence. (Čti a spoj obrázek s větou.) Whatʼs this? Itʼs a fish. Itʼs a dog. Itʼs a bird. With a very loud song! Itʼs a rabbit. Itʼs a cat. Itʼs a spider. And itʼs big and fat! SHIPTON, Paul a Derek STRANGE. Chit chat. Oxford: Oxford University Press, 2002, 71 s. ISBN 01-943-7826-8. s.14

Write. Whatʼs this? (Napiš. Co je to?) Itʼs a _ _ _ _.

Itʼs a fish. Itʼs a dog. Itʼs a bird. Itʼs a rabbit. Itʼs a cat. Check your answers. (Zkontroluj své odpověďi.) Itʼs a fish. Itʼs a dog. Itʼs a bird. Itʼs a rabbit. Itʼs a cat. Itʼs a spider.

Zdroje: Sada Microsoft Office http://office.microsoft.com