Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Maths VY_22_INOVACE_19 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Advertisements

EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
ČAS – TIME (celé hodiny)
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_664_KOLIK_JE_HODIN TÉMA: KOLIK JE HODIN?
Numbers Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Angličtina pro nadané žáky Na ZŠ nám. Curieových PhDr. M. Vučková.
Count shapes Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
There is, there are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_040 – 2.sada, AJ
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Procvičování učiva anglického jazyka 1.pololetí Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských.
Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Úvaha II Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2013
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.02 Ověření.
Seznamování se s angl. jazykem – My classroom, numbers
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.06 Téma: PowerPoint.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Markéta Šindelářová Materiál: VY_32_INOVACE_ICT33.04 Téma: PowerPoint.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_109.
Colour animals II Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX SEVEN EIGHT NINE TEN KLIKNĚTE NA ČÍSLA VE SPRÁVNÉM POŘADÍ.
VY_32_INOVACE_275 Numbers Čísla 1-20.
Anotace Upevňování tvorby času v anglickém jazyce. Autor Mgr. Ladislava Cagášková Jazyk Angličtina Očekávaný výstup Žáci ovládají tvorbu času. Speciální.
Time in english What´s the time? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu
Mgr. Hana Bergerová Hello, kids! 3. leden 2012 VY_22_INOVACE_1A_05_TOYS Slovní zásoba – hračky. Množné číslo podstatných jmen. Píseň Happy birthday. Shrnutí.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ Jazyk anglický TEMA: Vegetables ČÍSLO PROJEKTU:
TRUE- FALSE Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Hana Klimíčková Název:VY_22_INOVACE_AJ Téma:My family Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Safari TEMA: Safari.
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Hana Klimíčková Název:VY_22_INOVACE_AJ Téma:Audioorální kurz – Numbers 2 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_High numbers
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Úvaha II Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Duben 2013
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk- anglický jazyk
Název DUM: VY_32_INOVACE_XV_15_Numbers
Charakteristika výukového materiálu
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_15_Čísla Téma: Čísla
Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: mgr
Charakteristika výukového materiálu
Autor: Mgr. Eva Procházková
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
VY_22_ INOVACE_ 11_ ANGLICKÝ JAZYK 3
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_29_Číslovky
VY_22_INOVACE_1A_26_NUMBERS
Cizí jazyk Jazyk a jazyková komunikace 1. Receptivní řečové dovednosti
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
There is/are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_372, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_30_Vánoce
Count animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková Název: VY_22_INOVACE_AJ.3.1-5 Téma: Audioorální kurz – Numbers 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0903

Autor: Mgr. Hana Klimíčková Datum vytvoření: září 2011 Ročník: 3. (1 Autor: Mgr. Hana Klimíčková Datum vytvoření: září 2011 Ročník: 3. (1. stupeň, 1 období) Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, cizí jazyk, angličtina AOK – Numbers 1-6 Klíčová slova: numbers, one, two, three, four, five, six, bricks, rhyme Anotace: Materiál je určen pro audioorální kurz – využívá tedy pouze listening a speaking (podpořený vizuální oporou), bez psané podoby jazyka. Jedná se o prezentaci číslic 1-6.

Snímek 9 je určen pro tichou poštu „Chinese Whispers“ pro tým A a B. Metodický list: Snímky 5 a 6 slouží k prezentaci jednotlivých číslic 1-6. Počítáme společně přilétající cihly – 1, 1 2, 1 2 3 a poté, na dalším snímku, spočítáme 1-3 a přidáváme 4, 4 5, 4 5 6. Několikrát cihly na stránce spočítáme. Snímek 7 prezentuje básničku „BRICKS“. Text je zapsán světle šedou barvou, neslouží k čtení pro děti, je pouze oporou. Opět spočítáme cihly. Na snímku 8 spočítáme cihly a využijeme jej pro soutěž. Žáky rozdělíme do 2 skupin, stoupnou si za sebe do dvou řad, první v každé řadě dostane fix (pero) jiné barvy. Učitel řekne anglicky číslici a žáci zaškrtnou (zakroužkují) odpovídající stěnu z cihel. Žák, který je rychlejší získá pro své družstvo bod. Učitel může také poslat číslici tichou poštou. Snímek 9 je určen pro tichou poštu „Chinese Whispers“ pro tým A a B. Snímek 10 je určen pro další básničku. Můžeme zde spočítat cihly v jednotlivých řadách zdi a upozornit, že v celé zdi je cihel víc než umíme spočítat. Je to příprava pro další hodinu, kdy budeme počítat do 12. Rhymes: One, two, Two little blackbirds One, two, three. are sitting on the wall. One, two, three. Count with me. One is Peter, one is Paul. Four, five, Four, five,six. Four, five, six. Count the bricks. ZAHÁLKOVÁ, Marie. Angličtina pro 4. ročník základní školy. 1. vyd. Praha: SPN, 1997, 200 s. ISBN 80-859-3780-8. s. 19 TRÖGLOVÁ, Hana. Začínáme mluvit anglicky: vstupní audioorální kurz pro děti. 1. vyd. Plzeň: Fraus, 2000. ISBN 80-723-8059-1. s. 34

NUMBERS 1-6 1 4 5 2 6 3

NUMBERS 1 2 3

NUMBERS 4 5 6

Learn the rhyme. 1 2 1 2 3 1 2 3 count with me. 4 5 4 5 6 4 5 6 count the bricks.

Count the bricks.

GAME Team A Team B

PETER PAUL

Zdroje: http://www.clker.com/cliparts/6/5/k/3/k/2/blackbird-md.png