Prezentace projektů, KD U Boudů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
Od nápadu k úspěšnému řešení Radim Klaška TenSeconds.cz.
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
a samostatného pohybu těžce zrakově postižených dětí
SPORTOVNÍ HALA KOJETÍN
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Autor: Mgr. Dana Cágová Základní škola Příbor, Jičínská 486, okres Nový Jičín Červen 2014 PŘEMĚNA ŠKOLNÍHO POZEMKU NA MALÉ ŠKOLNÍ ARBORETUM.
Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
RENESANCE REGIONU TELČSKO
Informační systém pro sportovní klub TTC Znojmo
David Mareček uvádí.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
XIII. Celostátní finanční konference Svazu měst a obcí České republiky BOJ PRAHY PROTI HAZARDU Pavel Bém Poslanec PS PČR za hl. m. Prahu
Novela zákona o důchodovém pojištění (I. etapa důchodové reformy) Technická novela nového zákona o nemocenském pojištění Petr Nečas ministr práce a sociálních.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 SPOLEČENSKÝ PLES SPOLEČENSKÝ PLES 2006 V letošním roce jsme se prvně stali také spolupořadateli společenského plesu.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
STUŽKONOSKA-II- pyramida areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Řádná členská schůze Bytového družstva Mírová - Kolovraty Kulturní sál U Boudů
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
ČLENSKÁ SCHŮZE Dílčí zpráva o hospodaření klubu v roce 2007.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Dětské dopravní hřiště Hustopeče, areál Lipová
Koncepce dětských hřišť a sportovišť v Mohelnici Únor 2015.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Rokytka - rozvoj území cyklostezka Stavba číslo: 8268.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
FC Slovan Rosice, z.s..
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Kompresní stanice Jirkov
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
CZ / / Číslo projektu MŠMT:
Aktuální informace o stavu
Odbíjená – základní pravidla
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
Červená, oranžová, zelená – jedeme!!!
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
„Na zahradě naši školky, nenudí se kluci, holky“
Strategický plán rozvoje obce pro období
monitorovacích indikátorů a kvality realizace SPL MAS
Transkript prezentace:

Prezentace projektů, KD U Boudů 10.4.2017 Představení projektu č. 4 „Zbudování hlediště a úprava okolí na hřišti v Kolovratech Na Parkáně “ Prezentace projektů, KD U Boudů 10.4.2017

Popis výchozí situace Aktuální stav víceúčelové sportovní hřiště Na Parkáně v Kolovratech je v majetku MČ a dlouhodobém pronájmu ZŠ Kolovraty, je využíváno: dětmi v hodinách tělesné výchovy ZŠ Kolovraty, dětmi z MŠ Kolovraty, dětmi ze ŠD Kolovraty, místními sportovními organizacemi.

Aktuální stav

Aktuální stav

Popis výchozí situace Aktuální stav samotné hřiště je v relativně dobrém stavu (v nedávné minulosti bylo zrekonstruováno např. oplocení), terénní svah vedle hřiště je zarostlý pichlavými keři, které jsou nepříjemné pro hráče a návštěvníky, u hřiště je nedostatek míst k sezení pro uživatele i pro návštěvníky a diváky sportovních událostí, u hřiště chybí zázemí, tj. šatny a prostor pro převlečení => cílem projektu je doplnění jednoduchého hlediště / tribuny, které by mohlo sloužit návštěvníkům.

Aktuální stav

Navrhované řešení Navrhované řešení vybudování jednoduchého hlediště pro několik desítek návštěvníků v prostorách terénního svahu, základní návrh předpokládá vybudování 4-5 stupňových ploch k sezení, každé v délce 3-4 metry po obou stranách stávajícího schodiště, vybudování jednoduchého zábradlí na horní hraně svahu, o detailním řešení je možné vést diskusi.

Aktuální stav

Aktuální stav

Odhadované náklady Cíle návrhu Náklady a cíle předpokládané náklady na realizaci cca 100 000 až 130 000,- Kč v závislosti na použitých materiálech, náklady na údržbu by se měly spíše snížit (oproti současnému stavu – opakovaná údržba zarostlého svahu). Cíle návrhu zkvalitnění zázemí pro ZŠ, MŠ, ŠD a další, zlepšení podmínek pro konání sportovních akcí, úprava prostředí v areálu Na Parkáně.

Děkuji za pozornost Petr Souček Poděkování Děkuji za pozornost Petr Souček Kontakty na autory návrhu: MAESTRO CLUB Kolovraty, z.s. – www.maestroclub.cz Petr Souček, soucek@maestroclub.cz, 737 202 147 Petr Pavlů, petr.pavlu@maestroclub.cz, 602 403 316