Setkání LVT, 13. 3. 2016 Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martin Pavlis Microsoft MVP.
Advertisements

Software Development Conference 2007 Vztah dodavatele a odběratele Zdeněk Borůvka.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Univerzitní licence Radim Peša Úvod Aktuální informace o celouniverzitních softwarových licencích jsou uživatelům k dispozici na adrese.
Právní rámec Nařízení vlády ze dne (č.304/2001 Sb.) a zákon č.227/2000 Sb. o elektronickém podpisu Standard ISVS pro provoz elektronických podatelen.
Systémy pro zpřístupňování eVŠKP DSPACE CZ Zpráva o české komunitě DSpace Zpracovala Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Tvorba webových aplikací
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Emitent 2005 Michal Panáček vývoj software. 2 3 Úvod Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci.
Požadavek na řešení „problému“ Řešení vlastními prostředky/řešení s podporou Přípravná fáze před rozhodnutím o podání žádosti o podporu Zpracování a podání.
Celostátní síť pro venkov
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Typy elektronické komunikace
Tvo ř te historii. CAD a Data Management VIII. ročník konference Autodesk Academia FÓRUM listopad 2008 Ing.Radomír Žvak DAGIS a.s.
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Get Social. Do Business. ©2011 IBM Corporation IBM Connections přehled produktu Tomáš Vávra Petr Kunc.
Role vysokoškolského pedagoga ve WBL PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
© 2007 IBM Corporation Duben, 2007 Dokumentová řešení IBM pro státní správu Daniel Beneš.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-16.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: říjen.
JABLONKA.CZ občanské sdružení Prezentace o.s. jablonka.cz na konferenci E- INKLUZE
Regionální knihovní systém Region Jindřichův Hradec.
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Každodenní chod školy S čím za kým. Struktura školy Vedení školy (ředitel, zástupci ředitele) Sekretářka (hospodářka) školy Vedoucí předmětových sekcí.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
RedDot Solutions ve státní správě a samosprávě Oxygen Solutions Petr Svoboda Petr Svoboda; Chief Information Officer; Oxygen Solutions, s.r.o.; GSM: 602.
2 Karla Halenková Setkání uživatelů 2001 Báze znalostí produkt pro naplnění uživatelem.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
WSUS. Windows Server Update Services Možnost centrálně spravovat záplaty MS produktů (nejen OS) Od verze 2008 jedna z rolí WS (IIS + WSUS) Synchronizace:
Ivana Topolová VŠE v Praze
Office 365 Úvodní seznámení
Tomáš Režňák 5. dubna 2005 webmasterské setkání v rámci konference ISSS Centrum dopravního výzkumu Brno Intranet jako pomocník webmastera.
Tvorba dynamických prezentací Vytváření účinných, dynamických diagramů a schémat SmartArt Použití grafických témat Nové nástroje a efekty pro tvary, text.
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
OČKOVÁNÍ – vzdělávání PLDD MUDr.Alena Šebková, PLDD, předsedkyně OSPDL ČLS JEP Parlamentní seminář, duben 2015.
ICS v roce 2012 Petr Kunc, IBM ©2013 IBM Corporation.
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Setkání LVT/ÚVT Program Windows 10 v centrální správě (OPSI + AD) SafeQ a přechod na novou verzi Uniweb - "stavebnice" pro weby Drobné –upgrade.
Vznik a provoz společného katalogu s vyžitím evergreenu Eva Cerniňáková (Knihovna Jabok) Seminář Evergreen v Českých knihovnách Praha, SKIP.
Setkání s LVT Windows 10 Upgrade - shrnutí
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
Novinky v závěrečných pracech a antiplagiátor
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Konferenční systém ÚVT pro konference pořádané na MU
Migrace EIS Magion na servery s Windows 2012
Setkání LVT Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.
TÉMA: Počítačové systémy
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Setkání LVT, 13. 3. 2016 Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

Windows 10 – doporučení k upgrade, centrální správa Program Windows 10 – doporučení k upgrade, centrální správa Návod pro instalaci W10 https://wiki.ics.muni.cz/technicka_podpora_uzivatelu/instalace_windows_10_a_na_co_si_dat_pozor Podpora konferencí – konferenční systém webcentra Stav rámcových smluv Novinky v INET SafeQ – nová verze Office 365 – stav a výhled Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště

O365 jako nástroj pro spolupráci Yammer pro interní komunikace Office 365 2015 - vedení MU chce „korporátní“ řešení pro spolupráci, testování IBM, O365 Rozhodnutí O365 jako nástroj pro spolupráci Yammer pro interní komunikace Je potřeba O365 rozumně nasadit Skupiny Sjednocení Yammer pro @ucn a @mail ? Převod @ucn na @mail Struktura webů SP Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště