Stanoviště:Náměstí Republiky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Advertisements

Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Elektromobily Předpokládá se, že elektromobily se budou v budoucnosti stále více využívat. Jejich největší výhodou je převádění energie na pohyb s účinností.
SUPERBEL Projekt elektromobilu Škoda Superb. Partneři projektu Škoda Auto a.s. Vysoké učení technické v Brně, FEKT, CVIS Sdružení Elektromobily EVC group.
Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku - Místku Technické prostředky Bc. Petr Jirout 2011.
Využití solární energie A5M13VSO soubor přednášek
Projekt RegInnoMobil – inovativní řešení pro regionální mobilituHarald Buschbacher Financováno Rakouským ministerstvem dopravy, inovaci a technologie v.
Vysoká cena ropy mnoha lidem způsobuje značné problémy. U autodopravců nebo jiných firem, které jsou závislé na vysoké spotřebě paliv, může vysoká cena.
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Hybridní pohon Vojtěch frajt
1. 2 VÝZKUMNÉ CENTRUM JOSEFA BOŽKA Katedra elektrických pohonů a trakce K ČVUT Praha ELEKTROMOBILY A HYBRIDNÍ ELEKTROMOBILY Díl II Prof. Ing. Zdeněk.
KOTOUČOVÉ PILY II..
Dopravní automobil DA 12-A31
Prezentace pro předmět Y36TED Minařík Petr. Obsah  Co je to Hummer  Historie  Modely H1 H2 H3 Tabulkové srovnání  Prostor pro dotazy.
mobilní kontejnerové nůžky
Optimalizace řídící strategie hybridního pohonu dle dat z GPS
Fyzikální veličiny.
RUČNÍ FRÉZKY.
Vodík palivo budoucnosti
Bugatti Veyron Valérie Grodová.
Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Historie výroby vozidel v České republice Praha, 2. října 2013.
Využití energie Slunce
Jednotky délky Miroslava Maňásková. 1 ABCD 446 cm500 dm4,6 m50 cm 30,46 km0,5 km390 dm39 mm NAJDI DVOJICE 246 dm500 mm50 m460 mm 1390 cm460 m500 m3,9.
Solární energie A její využití.
Česká pošta a využití CNG
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
Lamborghini. Lamborghini Urraco Lamborghini Diablo Lamborghini Galardo Lamborghini Murcielago A o nich budu psát Lamborghini Reveton.
Tramvajová vozidla.
13..
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
Kloubové a speciální autobusy, přívěsy Prototyp kloubového autobusu Š 706 RTO-K z produkce Karosy Vysoké Mýto okolo roku Prototyp kloubového.
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
Eurotrans, Brno Po Brně - zeleně Překlad pro Brňáky: Po štatlu bez rychny.
PRAVIDELNÉ TECHNICKÉ PROHLÍDKY SILNIČNÍCH VOZIDEL.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Ekonomické hodnocení alternativních druhů Městské autobusové přepravy osob Hodnocené druhy autobusové MHD: DIESEL POHON HYBRIDNÍ DIESEL CNG POHON ELEKTRICKÝ.
Statická optimalizace spalovacího motoru Nalezení optimálního poměru palivo/vzduch pro max. účinnost Nalezení optimálního poměru palivo vzduch pro minimální.
ELEKTROMOBILITA. HISTORIE: Holandsko, profesor Stratingh, první návrh elektromobilu, který byl i realizován 1895 – František Křižík – první elektromobil.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní soustavy Ing. Michal Kostelecký Provozní a technické prostředky silniční a.
Česká hlava Věda a technika na ulici
ČESKÁ HLAVA projekt na podporu vědecké a technické inteligence
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
PŘEVODY JEDNOTEK Vypracuj vše do sešitu.
Převody jednotek délky
SRAZ HASIČSKÉ TECHNIKY
Jednotky délky, hmotnosti, obsahu
AUDI !!!BY Hynek a Seba!!!.
Toyota Prius Poznámky k přednášce.
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Třída 3.A 8. hodina.
modernizace společnosti
Hloubková analýza dopravních nehod elektrokol
Charakteristiky provozu trolejbusové dopravy
Mechanika VY_32_INOVACE_05-16 Ročník: VI. r. VII. r. VIII. r. IX. r.
Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění
Převody jednotek obsahu
Zopakujeme si jednotky délky, které už znáš.
Převody jednotek délky
Převody jednotek délky
Převody jednotek – 2. část
PROVĚRKY Výpočet práce a výkonu.
Převody jednotek obsahu
Převody jednotek délky
Třída 3.B 8. hodina.
Převody jednotek délky
Obojživelné autobusy a jejich využití
Skútry pro přepravu osob
Transkript prezentace:

Stanoviště:Náměstí Republiky Věda a technika v ulicích Stanoviště:Náměstí Republiky

Sluneční poskakovač Laboratorní model vozidla s pohonem elektromotorem a generatorem elektrické energie se soustavou solárních fotovoltaických článků.Výkon 1W.Plocha článků 1 dm² http://napajenisluncem.vsb.cz

Zubřík Zubřík je dvoumístný užitkový elektrovozík Využití:pro volný čas nosič reklam řešení pro osoby se sníženou pohyblivostí

Škoda 706 RTO - KAR Byl vyroben v roce 1960. Od roku 1991 autobus vystřídal tři majitele a byl přestavěn na obytný automobil,později byl využíván jako pojízdný bufet. V roce 2004 byl objeven v kralovických sběrných surovinách a zde určen k sešrotování.Autobus naše společnost odkoupila a zrekonstruovala.Náklady se vyšplhaly cca na 1 milion korun.

Technické údaje Výrobce karosérie:SVA Holýšov Výrobce podvozku:LIAZ n.p. Rýnovice Rok výroby:1960 Počet míst:41+2 k sezení,30 k stání Ujeto km:1000000 Motor:LIAZ Š 706 RTO Objem motoru:11781 cm³ Výkon motoru:117,8 kW (160 koní) Max. rychlost:75 km/h Spotřeba:24l/100 km Pohotovostní hmotnost:8700 kg Délka,výška,šířka:10810mm,2980mm,2500mm

Škoda 706 RTO - KAR

Minimobil Malé uzavřené čtyřkolové vozidlo s hybridním pohonem Kategorie:L5 čtyřkolový motocykl Přepravní možnosti:řidič + 1 osoba nebo řidič a náklad Délka:2060 mm Šířka:990 mm Hmotnost:400 kg (bez baterií) Max.rychlost:90 km/h Topení:ano Převodovka:automatická Pohon:jednoválcový čtyřdobý benzínový motor 13 kW a nebo elektromotor s permanentními magnety 6 (11) kW Určení:pro městskou dopravu,volný čas mladež,hotelový hosty,přepravu malých zásilek a provoz lázeňských zón

Minimobil

Gordon

Formule Metalex

Vodíkové auto Hydrogen IX2

Co nás zaujalo na dalších stanovištích