Škola pro demokracii, aneb co dokáže žákovský parlament

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FYZIKA NA NAŠÍ ŠKOLE ANEB FYZIKA POD LUPOU
Advertisements

ŠKOLA Napiš adresu svojí školy. ________ ___________________
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Odborné učebny na našem gymnáziu
VY_32_INOVACE_08/3/13 Náměty pro výuku výchovy k občanství v 6. – 9. ročníku Volný čas Mgr. Luboš Horký Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
PŘIVLASTŇOVACÍ ZÁJMENO MY YOUR Povídej si se spolužákem ve dvojici. Snaž si zapamatovat si, co jsi slyšel.
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony III/2 Inovace.
Sněhuláci pro Afriku Děti dětem stavějí… 7. ZŠ a MŠ, příspěvková organizace, Brněnská 26, Plzeň.
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Ústřední topení.
Volební kampaň podzim Podporovatelé TOP podporovatelů samolepek na auto plakátů A2 250 velkoplošných plachet a billboardů.
Založení účtu na Google.com Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22 Základní škola a mateřská škola Brno nám.28.října 22.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Gravitační síla, gravitační pole Země
Bezpečný internet Výpočetní technika.
Děti a koncepce : Program, Aktivity, Metodika :
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Zdroje obrázků Výpočetní technika.
Píšeme Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Anotace: Popisují kamaráda podle zadaných bodů.
SBĚR PAPÍRU. Celý týden od se sbíral starý papír. Žáci nosili svázaný papír na školní dvůr u jídelny. Kde ho vybírala třída 8.B.
ANOTACE Šablona: ICT PRV ČAJZ Silnice Anotace: zásady bezpečného chování na silnici Autor: Mgr. Kateřina Brandejsová Jazyk :Čeština Očekávaný výstup:
Školní žákovský parlament
Počítače v chemii - úvod. Podmínky zápočtu Účast ve výuce, povoleny 3 absence Získání nejméně 60 % bodů z testů – Písemné : typografie chemická informatika.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Měření hlučnosti Jonáš Kulhánek a Tomáš Prokop. Přírodopisný seminář Předměty: Fyzika, Chemie, Přírodopis Ve Fyzice se zabýváme – Sestavování el. Obvodů.
Škola.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Škola bez hranic Pavel Vrtěl Sivice Denysa Križanová Trenčianske Teplice Marzena Kaszyńska Brodnica
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: 15.
Andrea Kozumplíková 9.B 2015/2016 Konzultant: Bc. Bohumila Andrýsková.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
ČINNOST ŽÁKOVSKÉHO PARLAMENTU ÚKOL Č. 11 Eliška Uřičářová, 9. A Konzultant: Mgr. Hlaváčková Jana 2015/2016.
KONFERENCE MĚSTO PRO DĚTI
Projekt VEKTOR Jihlava, Scio v oblasti českého školství a vzdělávání od roku na státu nezávislá a státem nefinancovaná společnost do.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_543_Pyramidy AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM: 1.
NAŠE WEBRANGERSKÁ CESTA A PROJEKT BUĎ NA NETU SAFE!!! MATEUSZ WOJNAROWICZ JAN LUKOVSKÝ.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Žákovský parlament – I. stupeň
Staré Město zsstmesto.cz
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
ŠKOLA PRO DEMOKRACII.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA
NAŠE ŠKOLA.
ZŠ Staré Město.
Žákovský parlament 1.stupeň
Bezpečnost práce zážitkovou pedagogikou
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Školní parlament ZŠ Písnická
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
G6A 1.čtvrtletí 2018/2019.
Zahájení projektu – Vytváříme zajímavé jednohubky.
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Desetinná čísla a zlomky
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Základní škola Čelákovice
Transkript prezentace:

Škola pro demokracii, aneb co dokáže žákovský parlament

Začátek PROJEKTU FOTOANALÝZA ŠKOLY Zadání : Nafoť místa ve škole, kde se nedodržují pravidla Nafoť místa ve škole, kde se cítíš dobře Nafoť místa ve škole, kde se necítíš bezpečně Nafoť místa ve škole, které bys ukázal kamarádům z jiné školy

FOTOANALÝZA KNIHOVNA ŠATNY ŘEDITELNA UČEBNA CHEMIE A FYZIKY

Plakáty 1. stupeň

Plakáty 2.stupeň

Bodovací archy 1. stupeň 2.stupeň

Vyhodnocování výsledků

Pracujeme s výsledky fotoanalýzy ŘEDITELNA Nejméně bezpečné místo pro žáky????

Horké křeslo ředitele

Pracujeme nadále s výsledky fotoanalýzy Místo, kde se nejméně dodržují pravidla ŠATNY Připravujeme další projekt, ale s tím Vás seznámíme až v příštím roce, respektive naši nástupci 

Za celý náš parlament DĚKUJEME ZA POZORNOST