Aneb dům U Zlatého slunce ( Prešovská 7 )

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
Ochranné prvky bankovek
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
OKNA modulární informační systém pro výrobce oken a dveří z plastu i dřeva.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Přednáška č. 1 Úvod, Historie zpracování dat, Základní pojmy
PENÍZE říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková.
Popis etikety CLEAMEN Etiketa CLEAMEN.
 VY_32_INOVACE_16_09  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
Technická dokumentace
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
R.F.I.D. RFID = RadioFrequency IDentification
Spotřební materiály Bezpečnostní prvky
SYSTÉMY ŘÍZENÍ ZÁSOB Jana Burešová Kateřina Cimická
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Recyklace automobilů – příručka IDIS
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Subjekt.
Skalský Dvůr Servisní protokol Renata Štěpničková.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Identifikace sortimentu spotřebního zboží ve velkoobchodě
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
10 Logistická struktura a plánování v servisních podnicích a útvarech
Holografie Z. Tognerová VIII. A.
Alternativní a augmentativní komunikace
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Informační systémy z hlediska Obchodního práva
Automobilní a dopravní systémy
Linda Křikavová Martin Setnička Obor geodézie a kartografie FSv ČVUT
Vektorová grafika.
DUM - Digitální Učební Materiál
ISSS 2003 Koncept využitelných stávajících datových zdrojů pro Portál veřejné správy ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Spisová a archivní služba (SAS) – pořádek v písemnostech a dokumentech.
Tvorba dokumentů.
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
Model strategie marketingového mixu
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Přednáška Akce: Přednášející: Petra Fuchsíková | Produktová manažerka EPC/RFID | | a | Tomáš Filip | FAM specialista |
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK PODNIKU – OBĚŽNÝ MAJETEK Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Úvod do databází zkrácená verze.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_17 Název materiáluOchranné.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Technologie skenování ve 3D „HIGH TECHNOLOGY – další vzdělávání v 3D technologii“, registrační číslo projektu CZ.1.07/3.2.10/ Ing. Ondřej Helan.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_MARTA_KAFKOVA_PRODEJ_TEXTILNIHO_ZBOZI_TE XTILNI_ZBOZI_PREZENTACE_18 Název školy Střední.
Ing. Zdeněk Blažek AGROTECH Firma AGROTECH je komplexním dodavatelem zboží a služeb v oblasti označování zboží. Dodáváme samolepící etikety, termotransferové.
Au Pt Ti Kovy budoucnosti Zlato, platina, titan platina zlato.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
> Speciální projekt <
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství.
Ochranné prvky bankovek
Návrh logistiky skladového hospodářství ve vybraném podniku
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Prodej - sklady - Výroba v orsoft open 2015
Racionalizace logistických procesů ve vybrané společnosti
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Autorádia rozdělení.
E-Inventarizace – datové terminály
BWM 1410PHO7/1-S -40% Předem plněná automatická pračka Bianca
GVF 1510LWHC3/1-S Předem plněná automatická pračka GrandÓ Vita Smart Fi+ Mix Power System+, Smart Fi+ - Wifi a NFC připojení, hlasový asistent, pára, dotykový.
Transkript prezentace:

Aneb dům U Zlatého slunce ( Prešovská 7 ) Kouzlo hologramů Aneb dům U Zlatého slunce ( Prešovská 7 )

Dům U Zlatého slunce Dům původně chátrající byl v renesanci opraven do téměř dnešní podoby v roce 1777 Pak sloužil jako nájemní dům s obchody v přízemí Později odkoupen Národním památkovým ústavem v Plzni Dnes slouží jako sídlo ústavu pro dva kraje, veřejnosti je přístupné pouze přízemí s výstavami, kultur. akcemi a informačním centrem

Hologramy Hologram je optická struktura, vytvořená na vhodném nosném podkladě Lze si jej představit jako soubor velmi jemných vrypů vytvořených v základním materiálu speciální technologií, která na dvourozměrném podkladu vytváří velmi věrnou kopii trojrozměrného modelu.

Ochrana proti padělání náhradních dílů Nedostupný pro padělatele Názorný pro laika Nepřenositelný Jednoznačně určitelný pomocí skrytých prvků

Rozdělení 1) destruktivní holografická samolepka využití - označení originálních výrobků - zajištění proti neoprávněné demontáži - pečetě na krabičky a podobně

Aplikace - libovolný tvar samolepky podle přání zákazníka - možnost průběžného číslování samolepek laserem nebo termotransferem - samolepky v rolích (pro strojovou aplikaci), nebo na arších

2) Evidenční logistické štítky s nepadělatelným hologramem využití - přesná evidence produktů - ochrana skladového hospodářství - sledování oběhu zboží

Aplikace – logistické štítky s hologramem vhodné pro tisk čárového i PDF kódu (hologram aplikovatelný na papírové i samolepicí etikety)

3) nepadělatelné tiskoviny s hologramem využití - certifikáty - záruční listy - servisní protokoly aplikace – bezpečnostní tiskoviny podle přání zákazníka

4) Kovový štítek – OVMetalTM využití - ochrana náhradních dílů - označení vozidel VIN štítky - snadná identifikace odcizených vozidel aplikace - kovový holografický štítek libovolného tvaru ppz (s možností použití barevného laku) - štítek personalizovaný laserem nebo ražbou

Merkur Od roku 1920 se vyrábí v Polici nad Metují, tehdy se firma na výrobu kovové stavebnice jmenovala Invertor Roku 1925 přichází výrobce na nový systém, spojování dílů šroubky a matičkami M 3,5. od tohoto roku získává nové jméno - MERKUR