Aktuální informace k Integrovanému regionálnímu operačnímu programu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
ZÁKON 139/2006 O koncesních smlouvách a koncesních řízeních (koncesní zákon)
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Společný regionální operační program Informace o realizaci programu SROP.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Ljubomir Džingozov Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Kolová.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Zdeněk Vašák – pověřen řízením Centra Naděžda Burešová– vedoucí pobočky České Budějovice Role v programovém.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko, Úřad Regionální rady Dopravní infrastruktura v ROP Datum: Místo: Prezentuje: Praha Jiří.
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Seminář pro žadatele IROP „Administrace projektů ve fázi realizace"
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 02/2007 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc Zlín Uherské Hradiště 18.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 06/2008 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc 19. května 2008.
Interní postupy MAS Brdy
Seminář k nové výzvě na místní komunikace 85A - Ing. Václav Chytil
PŘÍPRAVa A REALIZACE projektů IROP
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
INFORMACE ZE ŠKOLENÍ VYHLAŠOVÁNÍ VÝZEV A HODNOCENÍ PROJEKTŮ
Seminář pro žadatele IROP
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Seminář pro žadatele k 72. výzvě IROP „Cyklodoprava II"
Krajský úřad Karlovarského kraje
Modul „Veřejné zakázky“
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Aktuální dotační příležitosti IROP
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Zadávání a kontrola veřejných zakázek
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Ing. Zdeněk Vašák Generální ředitel Ing. Helena Miškovičová
Transkript prezentace:

Aktuální informace k Integrovanému regionálnímu operačnímu programu Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Lenka Kolářová 27. 03. 2017

Aktuality z Centra pro regionální rozvoj Zveřejňování kontrolních listů Specializované pracoviště Výzva č. 70 Vybrané úseky silnic II. a III. třídy-II Přehled projektů a výzev Postup konzultací a kontrol zakázek v IROP

Aktuality z Centra pro regionální rozvoj

Aktuality z Centra pro regionální rozvoj

Aktuality z Centra pro regionální rozvoj 14. 3. 2017 se uskutečnil seminář k Výzvě č. 70 Vybrané úseky silnic II. a III. třídy – II Pozvánka na seminář s možností přihlášení http://www.dotaceeu.cz/cs/Microsites/IROP/Kalendar-akci/Akce-a-vyzvy-RO- IROP/Seminar-pro-zadatele-k-70-vyzve-Vybrane-useky-silnic-II-a-III-tri Ing. Leoš Macura – ředitel územního odboru IROP pro Královehradecký kraj - konzultace

Aktuality z Centra pro regionální rozvoj

Přehled projektů a výzev

Informace o procesu konzultací/kontroly výběrových řízení Centrum v návaznosti na fázi projektové cyklu provádí: odborné konzultace dílčích nejasností (jsou poskytovány pouze v případě disponibilních kapacit Centra, a to po interním vyhodnocení významu konzultované zakázky) kontroly veřejné zakázky (VZ) Fáze projektového cyklu z pohledu VZ: před podáním projektové žádosti po podání projektové žádosti – před rozhodným okamžikem (vydání PA) po podání projektové žádosti – po rozhodném okamžiku (vydání PA)

Informace o procesu konzultací/kontroly výběrových řízení

Informace o procesu konzultací/kontroly výběrových řízení

Děkuji vám za pozornost. Ing. Lenka Kolářová Ředitelka odboru Územní odbor IROP pro Zlínský kraj Centrum pro regionální rozvoj České republiky tel.: 572 774 422, 603 565 011 e-mail: lenka.kolarova@crr.cz 27.3.2017