ICC POLSKO – ČESKÁ & SLOVENSKÁ REPUBLIKA Distriktní konference, Praha, 16.5.2014 Jan Ženatý, RC Ostrava.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení Generálních sekretářů a generálního zmocněnce Aktuální stav přípravy 2014 – 2020.
Advertisements

Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
Klub dětských knihoven SKIP10
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Na pozvání Městské organizace ženského spolku Živena v Žilině, zůčastnili se členové výboru a aktivisté zájezdu na oslavu 140 výročí založení Živeny na.
OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO SPOLUPRÁCI SE ZAHRANIČÍM DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Zuzana ČERMÁKOVÁ
SLOVENSKÁ REPUBLIKA.
Mistrovství světa ve střelbě z polní kuše. Rakousko Steyr srpen 2006.
TÉMA SOUTĚŽE 1.MÍSTO - MARKÉTA PŘIKRYLOVÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – ul.PALACKÉHO KATEGORIE I TŘÍDA + ODPOVÍDAJÍCÍ ROČNÍKY GYMNÁZIA KATEGORIE.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Ing. Jaroslav Vašátko Aktivity VUZ v projektu POSTA Přenos znalostí a zkušeností z aktivit projektu POSTA Pardubice,
__________________________________________________________ VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum __________________________________________________________.
Společná zemědělská politika Transformace organizací v resortu.
Naplňování cílů dopravní politiky EU v ČR
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Národní klastrová asociace – udržitelný rozvoj klastrů v ČR
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Slovenská republika 5. ročník
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Autor: Markéta Hřivnová
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Název absolventské práce
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Kapitola 13: Evropské bankovnictví, Evropská centrální banka
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_25_Moravskoslezský.
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a Konečná informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Inter-Country Committee setkání 9. – 11. květen 2014 Výbory pro mezinárodní spolupráci Inter-Country Committee Meeting.
Představení projektu Ing. Martin Pokorný a řešitelský tým VŠB-TU Ostrava.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Činnost komise IVIG v roce 2005 CPVŠK 2005, Praha,
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 DS Brno Výbory pro mezinárodní spolupráci Inter Country Committees Distrikt 2240: PETS a Distriktní shromáždění:
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA Koncepce rozvoje Pavel Chadim, místopředseda ČBA pro rozvoj.
 Multimediální prezentace  Portály  Film  Spoty  Propagační materiály  Veletrhy, prezentační akce  Printová prezentace  Křehká krása, vybroušená.
Zóny placeného stání na území hlavního města Prahy – květen 2015 Ing. Libor Šíma odbor rozvoje a financování dopravy MHMP
Rotary International Distrikt 2240 Česká republika a Slovenská republika Výbor pro mezinárodní spolupráci ICC Česko-Slovensko-USA.
Výbor pro mezinárodní spolupráci Česko – Slovensko – Rakousko Členové ICC A-CZ-SK za Distrikt 2240 Martin Saitl - předseda RC Třebíč Otakar Veselý RC Český.
Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.
ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
FC Slovan Rosice, z.s..
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Otakar Mestek, Michal Blažej
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Procvičování a opakování učiva. Prezentace
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_11_22_SLOVENSKO.
Ing. Miloslav Roman Vedoucí oddělení regionálního rozvoje
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
SLOVENSKO.
ACM ICPC Programming contest CTU Open soutěž v programování
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Procvičování a opakování učiva.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

ICC POLSKO – ČESKÁ & SLOVENSKÁ REPUBLIKA Distriktní konference, Praha, Jan Ženatý, RC Ostrava

Složení komisí Česká a SlovenskáPolsko republika Jan Ženatý, RC Ostrava – vedoucí Zbigniew Rogowski – vedoucí Libor Kičmer, RC Hradec KrálovéEwa Radominska Michal Cehlár, RC Košice ClassicBogdan Uliasz Juraj Turčan, RC Banská BystricaMaciej Sygit Miroslav Pivoňka, RC MartinCezary Fiogurski Lumír Kaválek, RC Ostrava Intern.Jerzy Dominiak Blažej Pirkovský, RC Spišská N. Ves Jan Polec

Nejvýznamnější projekt Rotary club Opava Začarovaná písnička Pěvecká soutěž pro handicapované i zdravé zpěváky. Pěvecká soutěž pro handicapované i zdravé zpěváky. První ročník proběhl v roce První ročník proběhl v roce Projekt by založen v Polsku Projekt by založen v Polsku

Spolupráce klubů Nejdále v navazování další spolupráce jsou v našem distriktu 2 kluby: - RC Ostrava International s RC Katowice - RC Ostrava International s RC Katowice - RC Spišská Nová Ves s RC Krakow - RC Spišská Nová Ves s RC Krakow a dalšími kluby na východě Polska

Golf 7.června 2014 se uskuteční v Katowicích golfový turnaj za účasti družstev z RC Katowice za polskou stranu a RC Ostrava International a RC Opava za českou stranu.

Připravovaný projekt RC Ostrava Stružielka V červnu uskutečněn již 21 ročník V červnu uskutečněn již 21 ročník Je organizována RC Ostrava a RC Žilina Je organizována RC Ostrava a RC Žilina V současné době se snaží RC Ostrava najít na polské straně partnera k pokračování a rozšíření projektu – možnost dosáhnout na evropské dotace V současné době se snaží RC Ostrava najít na polské straně partnera k pokračování a rozšíření projektu – možnost dosáhnout na evropské dotace

Děkuji za pozornost