Šance pro firmy v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství Možnosti získání dotací ze strukturálních fondů EU Novinky CzechTrade.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Dalším profesním vzděláváním k rozvoji Písecka – Tvorba a pilotní realizace modulárních vzdělávacích programů CZ / Tento projekt je spolufinancován.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
ROZVOJOVÉ PROJEKTY PRAHA, a.s.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Hospodářská komora hl. m. Prahy Diskusní setkání s podnikateli Úřad Městské části Praha února 2008.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Zkušenosti ze spolupráce státního a neziskového sektoru při realizaci projektů financovaných z ESF Ing. Vladimír Kváča, Ph.D. Ministerstvo práce a sociálních.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
1 PROJEKT: „Podpora stavebních oborů“ VÝSTUPY PROJEKTU VÝSTUPY PROJEKTU ÚVODNÍ SEMINÁŘ Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Znáte fondy a programy EU? - výsledky on-line ankety - Praha, 3. prosince 2007.
Volný čas dětí ve 21. století Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo prioritní osy: 7.1 Název prioritní.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.1
Vladimír Ort Most, 28.března Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
1 RESPONSIBLE CARE Odpovědné podnikání v chemii, Adaptabilita chemického průmyslu, projekt esf Svaz chemického průmyslu České republiky Ing. Ladislav Špaček,
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Zahraniční rozvojová spolupráce ČR Martin Náprstek zástupce ředitele Česká rozvojová agentura (ČRA) Rozvojová spolupráce měst a obcí SMO ČR,
Zkušenosti s fungováním sociálního podniku 3B sociální firma s.r.o.
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Program rozvojového partnerství pro soukromý sektor Program studie proveditelnosti ČESKÁ ROZVOJOVÁ AGENTURA Subsaharská Afrika – exportní příležitosti.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Výzva k předkládání žádostí
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Citlivostní analýza a optimalizace II Zpracoval: Martin Bílek
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Šance pro firmy v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství Možnosti získání dotací ze strukturálních fondů EU Novinky CzechTrade pro exportéry,

2 2 „Šance pro firmy…“ Název projektu: „Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství (ZRS ES)“ Číslo projektu: CZ / /0370

3 3 Informace o projektu Žadatel: Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade Partner: DIREKTA GROUP s.r.o. Realizace: srpen 2006 – červenec 2008 Projekt je financován Evropským sociálním fondem (ESF) a státním rozpočtem ČR. Bezplatná podpora dle pravidel „de minimis“.

4 4 Zaměření projektu  zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství (ZRS ES)  programy ZRS ES  programy ZRS ES  principy a postupy výběrových řízení v rámci ZRS ES  databáze výběrových řízení EU/ES  dotace ze strukturálních fondů

5 5 Cílová skupina Malé a střední podniky -zaměstnavatelé -zaměstnanci -profesní a podnikatelská sdružení Jejichž sídlo či organizační složka se nachází na území hlavního města Prahy!!!

6 6 Školení  celodenní školení (3 moduly)  od května 2007 každý měsíc  praktické a názorné ukázky postupů výběrových řízení v rámci ZRS ES  výběrová řízení služby/dodávky/práce  čerpání dotací ze strukturálních fondů EU Termíny školení: ledna 2008, 9:00-16: února 2008, 9:00-16: března 2008, 9:00-16:00

7 7 Informační systém

8 8 Konference/Networking firem 1. konference – konference – jaro 2008 ( )  aktuální informace o programech a výzvách  účast zahraničních i domácích odborníků, jak na výběrová řízení, tak na dotace z EU  zkušenosti tuzemských podniků  přítomnost firem hledajících partnera  informace ze zajímavých teritorií

9 9 Vaše společnost má také šanci I. název společnosti sídlo/organizační složka částka (EUR)programstát druh zakázkypopis zakázky ZVVZ a.s., Sažinova 888, Milevsko ,00 CARDS Srbsko a Černá Horapráce stavební úpravy elektrárny Reimo a.s., Švábova 770/22, Praha ,58 PHAREBulharskoprácestavební práce Nera Networks a.s., Poděbradská 56/186, Praha ,65 CARDS Bosna a Hercegovinadodávka vysílací soustava SDH Mostro, Komořanská 1900/63, Praha ,00 TACISUkrajinadodávka monitorovací systém Nera Networks a.s., Poděbradská 56/186, Praha ,00 CARDS Bosna a Hercegovinadodávka syst. bezdrátového přenosu TES s.r.o., Pražská 597, Třebíč ,00 TACISRuskoslužby kontrolní systém reaktoru Škoda Trading s.r.o., Tylova 57, Plzeň ,00 CARDS Srbská republikapráce údržba turbínového generátoru EVPU Defence s.r.o., Havlíčkova 1239, Uherské Hradiště ,88 PHARELotyšskododávka vozidlo pro mobilní sledování a řízení

10 Vaše společnost má také šanci II. název společnosti sídlo/organizační složka částka (EUR)programstát druh zakázky popis zakázky Automatizované Systémy Koníček s.r.o. Ostrovského 253/3, Praha ,00CARDSChorvatskododávkaIT hardware Bio Tech a.s. Tymiánová 619/14, Praha ,00PHAREMaďarskododávka elektroforézní systémy Envinet a.s. Modřínova 1094, Třebíč ,00PHARERumunskododávka IT software, školení Bio Tech a.s. Tymiánová 619/14, Praha ,00PHAREMaďarskododávkarůzné skříňky Unicorn a.s. Karolínská 650/1, Praha ,00CARDSSrbskoslužbyIT software Automatizované systémy Koníček s.r.o. Mahenova 7/168, Praha ,00CARDSChorvatskododávkaIT hardware Automatizované systémy Koníček s.r.o. Ostrovského 253/3, Praha ,00CARDSChorvatskododávkasoftware

11 Vaše společnost má také šanci III. název společnosti sídlo/organizační složka částka (EUR)programstát druh zakázky popis zakázky Bio Tech a.s. Tymiánová 619/14, Praha ,00PHAREMaďarskododávka vybavení PCR + vybavení Elisa Yamazaki Mazak Central Europe s.r.o. Třebízského 10/1452, Praha ,00PHARERumunskododávka obráběcí centrum Automatizované Systémy Koníček s.r.o. Mahenova 7/168, Praha ,00CARDSChorvatskododávka dodatečné vybavení BioTech a.s. Služeb 4, Praha ,00PHAREPolskododávka laboratorní vybavení Automatizované Systémy Koníček s.r.o. Mahenova 7/168, Praha ,00CARDSChorvatskododávkaknihy a časopisy Vitrum Praha s.r.o. Nuselská 36, Praha ,00PHARESlovenskododávka UV spektrofotometr Automatizované Systémy Koníček s.r.o. Mahenova 7/168, Praha ,00CARDSChorvatskododávka telekom. vybavení

Tomáš Kotiš Manažer projektu „Šance pro firmy“ CzechTrade - Odbor exportních příležitostí GSM: Tel.: