Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U-3-007 Záznam o pohybu vozidla.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Informační systémy v logistice
Logistika v silniční dopravě
GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
stlačený zemní plyn vs. nafta
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
ProAssist® komplexní systém řízení asistenčních služeb
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
VAŠE AUTO ZŮSTANE VAŠE Unikátní služba radiového vyhledávání odcizených vozidel SECAR BOHEMIA. a.s. Prezentace firmy a SHERLOG SecurityCar.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Integrované dopravní systémy
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Přehled
MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: ,
Prezentace 1. června 2004 Praha – Andels´ Hotel
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Automobil a daň z mezd Poskytne-li zaměstnavatel zaměstnanci bezplatně firemní motorové vozidlo k používání pro služební i soukromé účely, považuje se.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Potenciál zařízení Black Box pro posouzení dopravních nehod
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel“
GSM Lift Watch.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Statistika a vyhodnocení formovací směsi.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Výkony silniční hromadné osobní dopravy
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
Zpracování záznamů GPS dispečerských vozů DPO Vedoucí projektu : doc. Ing. Petr Rapant, CSc. Zpracovává : Radim Balon, G363 Vysoká škola báňská – Technická.
IBM - CVUT Student Research Projects GPS CarComputer Ondřej Buček Miroslav Janošík
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Česká pošta a využití CNG
Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %.
Tramvajová vozidla.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví Jan Toman
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Čidla nežádoucího vstupu do vozidla.
Železniční doprava Funkčnost – vize - budoucnost Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Palivová soustava vznětového motoru OB21-OP-STROJ-SMV-JEŘ-U
Zapalování – 11 Stupně odrušení Ing. Jiří Špička.
KOMPLEXNÍ SYSTÉM PRO SLEDOVÁNÍ A ŘÍZENÍ AUTOPARKU.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Elektrické zámky, jejich dálkové ovládání.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Možnosti alarmu.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Navigační systémy Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
Cestovní náklady podnikatele. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno firemní vozidlo.
Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Prázdniny nehod (- 423, tj. - 3,2%) 140 osob usmrceno (- 30, tj. -17,6%) 598 osob těžce zraněno (- 48, tj. – 7,4%) osob zraněno lehce.
Navigační systémy + úkol na konci prezentace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Elektropříslušenství
Elektropříslušenství
„Racionalizace nákladových položek vybrané dopravní společnosti“
Pre koho je služba Kniha jázd určená?
Datová centrála, inteligentní měření, funkce měřidel, koncentrátory, komunikační kanály Stanislav Mach Prodej AMM/AMR systémů.
Transkript prezentace:

Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla

Satelitní zabezpečovací, monitorovací a vyhledávací systém *On-line monitorování pohybu vozidla prostřednictvím klientského programu s podrobnými mapami celé Evropy * Trvalé zaznamenání pohybu vozidla v monitorovacím centru. Tento unikátní systém dokáže vyhledat odcizené vozidlo např. i po jeho rozebrání po odcizení, nebo v prostorách, kde běžné satelitní systémy vozidlo vyhledat nedokážou (např. podzemní garáže) * Komunikuje s mobilním telefonem formou SMS (zjištění polohy vozu, hlášení odpojení autobaterie, poruchy) * Možnost propojení se stávajícím autoalarmem * Možnost dálkového zablokování motoru SMS zprávou

Využití pro monitorování firemních vozidel * On-line sledování pohybu firemních vozidel * Zpětná kontrola ujetých tras vč. zakreslení těchto tras do mapových podkladů, kontrola ujetých kilometrů, časů jízd, rychlostí a další statistiky * Automatická tvorba elektronické knihy jízd * Zamezí zneužívání firemních vozidel a tím významně sníží náklady na jejich provoz

Jak získat a zprovoznit tento unikátní systém * Zakoupit instalační balíček AlarmComp Pathfinder za Kč vč. DPH * Nechat tento balíček nainstalovat do vozidla. Cena instalace od Kč. Cena závisí na typu vozidla a na konfiguraci zařízení. Instalaci provede značkový servis Vašeho vozidla, nebo autorizovaný servis AlarmComp. * Vyplnit elektronickou registraci zařízení (aktivace bude provedena do 48 hodin v pracovních dnech)

GPS128Q - automatický záznamník pohybu vozidla ● Popis produktu: ● Hlavním úkolem tohoto zařízení je automatický záznam GPS souřadnic, času a rychlosti sledovaného vozidla na paměťovou kartu, který můžete zpracovat do přehledné knihy jízd.

Komu je CDS určen

CDS Unikátní vlastnosti našeho systému CDS - Car Data System pro měření spotřeby paliva a pro online sledování vozidel pomocí GPS přinesou řadu výhod i usnadnění při provozování motorových vozidel a zprůhlednění nákladů na provoz vozového parku ve všech oblastech dopravy a přepravy. Náš systém zajistí úsporu nafty a provozní záznamy nejen pro klasickou nákladní autodopravu či osobní přepravu, ale je schopen nabídnout plnohodnotné informace i ve stavebnictví nevyjímaje kolejová vozidla či stroje.

Literatura Autoelektrika a autoelektronika (J.Šťastný, B.Remek) Automobily (Ing.Zdeněk Jan, Ing.Bronislav Ždánský, PaedDr.Jindřich Kubát) Internet

Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník Děkuji za pozornost.