Jitka Vodrážková Hello, kids! 3. 6.12. 2011 VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronická učebnice – l
Advertisements

vezmi si tužku a velký papír
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Maths VY_22_INOVACE_19 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Knoblochová. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_10 Název materiálu: Vyjadřování věku a udávání času Tematická oblast: Angličtina 1. ročník – strojírenské.
ČAS – TIME (celé hodiny)
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_34.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_664_KOLIK_JE_HODIN TÉMA: KOLIK JE HODIN?
Numbers Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Hello.
Procvičování učiva anglického jazyka 1.pololetí Materiál je určen k bezplatnému používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských.
množné číslo (pravidelné)
ZÁKLADNÍ ČÍSLOVKY SE UČÍME ZPAMĚTI : ONE.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:
Elektronická učebnice - I
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Seznamování se s angl. jazykem – My classroom, numbers
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
OPAKOVÁNÍ 7.ročník 1. – 3. lekce
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ONE TWO THREE FOUR FIVE SIX SEVEN EIGHT NINE TEN KLIKNĚTE NA ČÍSLA VE SPRÁVNÉM POŘADÍ.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Čísla – number Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
VY_32_INOVACE_275 Numbers Čísla 1-20.
Time in english What´s the time? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
ANOTACE: Prezentace je určena žákům pátých tříd ke zopakování a rozšíření učiva o určování času v angličtině. Žáci si nejdříve zopakují určování hodin.
Jitka Vodrážková Hello, kids! 3. říjen 2011 VY_22_INOVACE_1A_27_THREE_PIGS Storytelling-pohádka O třech prasátkách v angličtině Poslech pohádky, opakování.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_ Jazyk anglický TEMA: Vegetables ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy:ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:Mgr. Hana Klimíčková Název:VY_22_INOVACE_AJ Téma:Audioorální kurz – Numbers 2 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_46AJ_3tr_SLOVICKA14.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_15_Čísla Téma: Čísla
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_Barvy a čísla Anglický.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90,
FRUIT NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390
EU peníze školám Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Hana Klimíčková
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Riskuj.
VY_22_ INOVACE_ 16_ ANGLICKÝ JAZYK 3
VY_22_ INOVACE_ 11_ ANGLICKÝ JAZYK 3
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
AUTOR: Bc. Leona Vejrostová NÁZEV: VY_22_INOVACE_02_29_Číslovky
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
VY_22_INOVACE_1A_26_NUMBERS
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
WHAT’S THE TIME? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
VY_32_INOVACE_Sei_I_04 Numbers Název projektu: OP VK
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
VY_32_INOVACE_Kup_II_01 KOLIK JE HODIN?
COLOURS (doplňovačky a zkoušení)
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
EASTER.
Transkript prezentace:

Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_29_WHAT_TIME_IS_IT Čas v celých hodinách Vyjádření jednoduchých časových údajů Procvičování, upevnění

What time is it? It´s ten o´clock. It´s seven o´clock. It´s one o´clock.

What time is it? It´s twelve o´clock. Itś five o´clock. It´s six o´clock.

What time is it? It´s eight o´clock. It´s eleven o´clock. It´s four o´clock.

What time is it? It´s nine o´clock. It´s two o´clock. It´s three o´clock.

Ke každým hodinám nejdříve žáci řeknou větu (např. It´s eleven o´clock.) Pak se zobrazí kliknutím kontrola.

Can you put the clock right?

Následuje práce v pracovním sešitě Angličtina pro 3.ročník základní školy Hello, kids! Str.22 Další stránka prezentace je úkol pro rychlejší žáky, mají odpovědět na zadané otázky, kontrola opět po skončení práce. Poslední strana – písnička za odměnu Zde se použije doplňkový materiál VY_22_INOVACE_31_CLOCK

What is it? What colour is it? How many? What number is it? It is a watch. It is an alarm clock. It is green, yellow and white. Twelve. Three, nine, one, two, five

What time is it?

V prezentaci jsou použity: Obrázky z prostředků Microsoft PowerPoint Obrázek z prostředků Activ Inspire Vlastní fotografie Angličtina pro 3.ročník základní školy Hello, kids! Práce s učebnicí: Angličtina pro 3. ročník základní školy: hello,kids!. praha: spn, ISBN