NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Jak dobře vybrat dodavatele pro dlouhodobou spolupráci.
Program Pracovní poradenství „Podpora sociální integrace v Bílině a Chomutově“
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Najdi na slepé mapě České republiky města podle zadání.
Prezentace k projektu REPRO CV
Vyhledávejte ve své příruční mapě.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Aktuální uplatnění praktických zkušeností na trhu práce z pohledu FDV
Zn.: Kooperativa pojišťovna, a.s.,Vienna Insurance Group
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Členění území naší vlasti
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
PRACOVNÍ PORADENSTVÍ 1. Zprostředkování X management 2. Kde působíme 3. Cílová skupina 4. Kdo je klient PP 5. Příklady z praxe, diskuse.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Využití informací o trhu práce. Hlavní cíle aktivit v roce 2014 Čtyři hlavní oblasti: 1.Zákazníci (zaměstnavatelé a uchazeči o zaměstnání), 8 cílů 2.Aktivity,
S handicapem zpět do zaměstnání
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Vysokoškolské knihovny a krajské knihovny – konkurence nebo spolupráce? Ivo Brožek.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Členění území naší vlasti
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Personální strategie mezinárodní firmy
Ze školy odpovědně na trh práce. Nositel projektu: Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje Spolupracující subjekty: Úřad práce Karlovy Vary, ZČU.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Anotace: Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku vlastivědy- tématu Česká republika, podtématu města. Jedná se o prezentaci na interaktivní.
Sekce SDRUK pro regionální funkce Centrální adresář knihoven stav aktualizace – květen 2016 NK ČR Praha PhDr. Eva Svobodová.
Spolupráce ÚP ČR a LPS konference - Poslanecká sněmovna parlamentu ČR Mgr. Zdeňka Cibulková, Odbor pro sociální věci Generálního ředitelství.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Stipendia do Německa: informace pro studenty medicíny Informační centrum DAAD v Praze Seminář, IPSC Univerzity Karlovy, Přednášející: Dr. Christof.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_523_ČESKÁ REPUBLIKA Téma: OPAKOVÁNÍ – KRAJE.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Regionální projekty krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem
Plzeň, Petr Vyhnánek prorektor pro rozvoj a vnější vztahy
VY_32_INOVACE_03_Členění území České republiky
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Členění území naší vlasti
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
zpracovaný v rámci projektu
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Cesta k uplatnění na trhu práce
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Restrukturalizace zdravotní péče v kraji Weiden
Transkript prezentace:

NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR

VZP Má 6 milionů klientů a je tak největší zdravotní pojišťovnou v ČR Existuje od roku 1992 Dlouhodobě patří k základním pilířům systému zdravotnictví v ČR Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout? Garanci odpovídající zdravotní péče, Úhradu i těch nejnáročnějších lékařských zákroků, Nejširší síť smluvních zdravotních zařízení, Kvalitní péči o pojištěnce prostřednictvím rozsáhlé sítě vlastních poboček.poboček PROFIL VZP ČR

Praha Střední Čechy Plzeň Jižní Čechy Karlovy Vary Ústí nad Labem Liberec Hradec Králové Pardubice Jižní Morava Vysočina Morava a Slezsko Zlín Olomouc CO VÁM NABÍZÍME? S námi můžete: zažít reálné výběrové řízení, získat praxi a pracovní zkušenosti, podílet se na reálných projektech, spolupracovat se zkušenými odborníky, poznat VZP ČR zevnitř, získat reference do životopisu od významného zaměstnavatele, mít větší šanci pracovat ve VZP ČR (pokud budete úspěšní v Trainee programu nebo Programu pro handicapované, můžete se přednostně ucházet o volná pracovní místa). Kontaktní adresy pro zaslání CV Rádi dáváme příležitost handicapovaným a mladým lidem, proto Vám nabízíme možnost účastnit se stáže ve VZP ČR.

»Dva projekty Pojišťovny Trainee program pro handicapované cílová skupina - uchazeči se statutem OZP (studenti, absolventi, uchazeči o práci s praxí) Trainee program pro studenty cílová skupina - studenti vyšších ročníků VŠ, SŠ, přednostně se statutem OZP Projekty probíhají v celé republice (na Ústředí i Regionálních pobočkách VZP) NOVÝ SMĚR

PROBÍHAJÍCÍ PROJEKTY

CÍL »Dát šanci znevýhodněným skupinám na trhu práce »Absolventům škol »Zdravotně znevýhodněným »Účast v programu = výběrová záležitost »Umožnit získat praxi v největší zdravotní pojišťovně »Nejlepším nabídnout v budoucnu práci na konkrétní pracovní pozici »Motivovaní (hodně chtít) s potenciálem (hodně umět) - zařazení do poolu uchazečů »Nabídka konkrétního místa nebo další spolupráce (DPP/DPČ) pro vykrytí dočasných potřeb

PROBÍHAJÍCÍ PROJEKTY »Pokračovat v projektech i v dalším roce »Uspořádat společné setkání / konferenci všech účastníků programu »I nadále cílit na studenty s handicapem PLÁNUJEME

Děkuji za pozornost a Váš čas.