Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017. Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: 775 317 260 Zastupující třídní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Mgr. David Mánek Josefův Důl
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Gymnázium U Balvan Lenka Gregorová III.A Leden 2011.
Úvodní stránka.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Základní škola a Mateřská škola Horní Stropnice Školy pro venkov.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Třídní schůzky 8. prosince A
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
9.A.
VÍTÁME VÁS V 1. TŘÍDĚ.
PROJEKT ŠABLONY CZ.1.07/1.5.00/ Zpracovala: RNDr. Dagmar Fialová SŠP, Brno, Jílová 36g
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Naše škola VY_32_INOVACE_1C_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
TŘÍDNÍ SCHŮZE 7. září Program Školní řád a pravidla hodnocení 2015/16 Úprava začátku a konce odpolední výuky Plná moc Výběr střední školy a přijímací.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO z Evropského sociálního.
Podpora talentovaných žáků v Plzeňském kraji REALIZÁTOR Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 PODPOŘENO 2010 a z Evropského.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Přijímací řízení na SPgŠ 2017 pro školní rok 2017/2018.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Třídní schůzky T4
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Rodičovská schůzka září 2017.
Staré Město zsstmesto.cz
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Detektivů z 4.A Začneme v 17:30
Třídní schůzka 3.A
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Přijímací řízení na střední školy
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Š A B L O N Y II.
Školní vzdělávací program
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Základní škola a Mateřská škola Štramberk
G6A3.čtvrtletí 2018/2019.
Zástupce ředitelky školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Třídní schůzka Třídy IX.B 2016/2017

Třídní učitelka: Mgr. Silvie Szymurdová mobil: Zastupující třídní učitelka: Mgr. Kateřina Morcinková

Vyučující Mgr. Silvie Szymurdová Matematika, Fyzika, Výchova ke zdraví, Pracovní činnosti, Psaní na klávesnici Mgr. Veronika ZemanováČeský jazyk Mgr. Ekaterina TimryukovaAnglický jazyk Bc. Kateřina CzyžováAnglický jazyk Mgr. Kateřina MorcinkováNěmecký jazyk, Občanská výchova, Hudební výchova Emilia RaszykováChemie, Domácnost Ing. Martin Blatoň PhD.Tělesná výchova, Sportovní činnosti, Web prezentace Mgr. Jelena SznapkováPřírodopis Mgr. Ingrid PetrikováZeměpis, Cvičení z českého jazyka Mgr. Pavla KucharczykováVýtvarná výchova, Tělesná výchova, Sportovní čin. Mgr. Bohumil ZmrzlíkDějepis Mgr. Gabriela BřenkováCvičení z anglického jazyka Mgr. Beatrice StařičnáPracovní činnosti Mgr. Barbora BrzóskováVýtvarná praktika, Německý jazyk

I. Souhlasy s … Souhlas se zveřejňováním fotografií a videonahrávek dítěte v materiálech školy, případně ve sdělovacích prostředcích Souhlas se zapojením Vašeho dítěte do dotazníkových a testovacích aktivit Souhlas rodičů s činností školního psychologa Školní psycholožka Barbora Knápková e- mail:

Kultura (objednané dvě představení) 100,- Sešity 83,- Diář 25,- Matematiky pracovní sešity 3 díly 144,- Němčina pracovní sešit 110,- Pracovní činnosti 50,- Celkem 520,- Fotografie na konci roku, další akce, vodácký výjezd apod. se budou platit před danou akcí. II. Třídní fond

III. Omlouvání absence Informování o absenci (nejpozději v den absence) a)e-žk b)mobil, pevná linka školy Po absenci (v den nástupu do školy) zápis do diáře – omluvný list Obědy Odhlásit,co nejdříve. První den nemoci dotovaná cena. Druhý den už město nedotuje, úhrada celé částky. Kontrola e-žk...na začátku každého měsíce, min. 1 návštěva e-žk!!!

IV. Akce, kurzy … … Mikuláš na prvním stupni … projekt Den učitelů … kdy deváťáci učí na prvním stupni během dubna … poznávací zájezd do Osvětimi od 22. do 30. dubna... přijímací zkoušky na SŠ během května... školní akademie k 50. výročí školy Během května... poznávací zájezd do Vídně během června … vodácký kurz konec června … práce na absolventských pracích a jejich následná obhajoba před učiteli a rodiči 29. června 2017 … rozloučení s vycházejícími žáky

Děkuji za pozornost