Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz. Deutsch mit Max 1 – Einheit 5 Teil 1 Teil 2 Teil 3Teil 4Teil 5Teil 6 Návod: Prezentace slouží k nácviku,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ich und meine Hobbys 1. stupeň.
Advertisements

Němčina pro řemesla a služby Deutsch für deinen Job Mein Praktikum
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Blasenspiel W-Fragen für Anfänger
Německý jazyk slovesa pravidelná časování – malen - préteritum aktivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Německý jazyk slovesa pravidelná časování – malen - préteritum pasivně 1 sekunda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Deutsch Lernwortschatz Einheit 0 Deutsch mit Max díl 1
Německý jazyk příslovce tázací Wer? Wie? Was? Wo? Warum? … nácvik pasivně i aktivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Německý jazyk předložky se 3. pádem nácvik pasivně i aktivně 2 sekundy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav Pěnička.
Německý jazyk předložky se 3. pádem nácvik spojení pasivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav Pěnička.
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Dělení lomených výrazů
Příprava na lomené výrazy
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
DEUTSCH MIT MAX LEKTION 8 Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz. Deutsch mit Max 1 – Einheit 8 Teil 1 Teil 2 Teil 3Teil 4Teil 5Teil 6 Návod: Prezentace slouží k nácviku,
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Soňa Strnadová Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_34_Německý jazyk_způsobová slovesa Číslo projektu:
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Vlasta Hackelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_NJ.7.B.20_opakovaci_test Datum : Ročník : sedmý Vzdělávací.
DEUTSCH MIT MAX LEKTION 6 Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní škola.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV AUTOR: Mgr. Hana Halamová NÁZEV: VY_22_INOVACE_34_NJ7,8_ Wiederholungstest 5/I TÉMA: Wiederholung 5 ČÍSLO PROJEKTU:
Deutsch mit Max II. Lektion 3
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název DUMu: Autor:Mgr. Tomanová Marie Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaII/2 Sada07 AnotaceCo.
Název školy ZŠ. J. E. Purkyně a Základní umělecká škola autor Mgr. Venuše Plášilová název VY_32_INOVACE_45_NJ_HOBBYS témaHOBBYS číslo projektu CZ.1.07/ /
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Coubalová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09A_07 Modalverben TEMA:Jazyková kompetence.
Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785,
Němčina pro řemesla a služby Deutsch für deinen Job Reise nach München Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lucie Břicháčková.
Verben 1 Das Präsens Konjugation der schwachen Verben Pomocí této prezentace se žáci seznámí s časováním slabých (pravidelných) sloves v přítomném čase.
Lebenslauf, Zukunftspläne Myšlenková mapa Pomocí této metody se žácii zdokonalují v konverzaci na dané téma. Vybraná slovní zásoba je minimem, které je.
Lektion 7 Lebenslauf (cvičební materiál) (cvičební materiál) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Eva Pospíšilová. Dostupné.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_NJ_1_PIT_17_STUNDENPLAN.
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martina Katzerová.
Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky v Červeném Kostelci, 17. listopadu 1197 Konjugation der schwachen Verben Časování pravidelných sloves VY_32_INOVACE_NJ_GRAMATIKA.02.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Deutsch Lernwortschatz Einheit 0 Deutsch mit Max díl 1
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Mein Hobby Název školy: ZŠ a MŠ Dobrá Voda u Českých Budějovic
Němčina pro jazykové školy nově 1
Příprava na lomené výrazy
Název učebního materiálu
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Převody jednotek délky - 2.část
Wie spät ist es? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
SLABÁ SLOVESA II Číslo DUM: VY_32_INOVACE_03
Fahrzeuge ‒ 1 Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Skloňování přídavných jmen po členu určitém
Orofacionální cvičení III.
Německý jazyk předložky se 3
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Transkript prezentace:

Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz. Deutsch mit Max 1 – Einheit 5 Teil 1 Teil 2 Teil 3Teil 4Teil 5Teil 6 Návod: Prezentace slouží k nácviku, procvičování a opakování slovní zásoby podle učebnice nakladatelství Fraus Deutsch mit Max díl 1 a je určena pro výuku němčiny jako druhého cizího jazyka na jazykové úrovni A1. Barevné členění odpovídá jednotlivým oddílům příslušné lekce a členění v pracovním sešitě žáků. Prezentace nabízí překlad z češtiny do němčiny (Teil 1, 2, 3) i z němčiny do češtiny (Teil 4,5, 6). Slovíčka se dají volit v libovolném pořadí. Tato prezentace může sloužit i k domácí přípravě žáků. Ve škole je ji možné použít při zadávání písemných testů prověřujících znalost slovní zásoby (učitel klikne pouze na slovíčka, která chce do testu zařadit), je vhodná i pro ústní opakování slovíček, nalezne uplatnění při nácviku pravopisných a fonetických jevů, dá se použít i při různých soutěžích. Zde záleží pouze na kreativitě vyučujícího, jak danou prezentaci v hodině využije. Slovíčka psaná kurzivou nepatří do základní slovní zásoby úrovně A1. Obsluha prezentace: 1. kliknutí – symbolem ručičky na číslo 1–20 – české nebo německé slovíčko 2. kliknutí – překlad zvoleného slovíčka Prezentace je ozvučena. Konec Autorkou materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

koníček stanovat tancovat šplhat, lézt rybařit hrát florbal kutit,vyrábět si cestovat pěšky malovat vařit das Hobby zelten tanzen klettern angeln Floorball spielen basteln wandern malen kochen fotografovat jezdit na koni Váš (vykání) dívat se na televizi hloupý bezvadný cvičit smát se hrát na housle zpívat fotografieren reiten Ihr fernsehen dumm, blöd cool turnen lachen Geige spielen singen Mach mit! Teil 1 Zpět

cestovat pěšky plavat všichni skvělý, super vkusný, elegantní veselý doma v pondělí domácí úkol pilný, pilně wandern schwimmen alle toll schick froh zu Hause am Montag die Hausaufgabe fleißig líný peníze pracovat létat dělat čas proč Pojď přece se mnou! Nemůžu! plavání faul das Geld arbeiten fliegen machen die Zeit warum Komm doch mit ! Ich kann nicht! das Schwimmen Mach mit! Teil 2 Zpět

Půjdu s tebou. hledat fotografie líbí se mi jíst jídlo číst čtení dělat aerobik Ich komme mit. suchen das Foto die ich finde toll essen das Essen lesen das Lesen Aerobic machen poslouchat hudbu kůň zpěv programovat hrát házenou angličtina sbírat známky luštit sudoku skaut jezdit na kolečkových bruslích Musik hören das Pferd das Singen programmieren Handball spielen (das) Englisch Briefmarken sammeln Sudoku machen der Pfadfinder Inliner fahren Mach mit! Teil 3 Zpět

das Hobby zelten tanzen klettern angeln Floorball spielen basteln wandern malen kochen koníček stanovat tancovat šplhat, lézt rybařit hrát florbal kutit,vyrábět si cestovat pěšky malovat vařit fotografieren reiten Ihr fernsehen dumm, blöd cool turnen lachen Geige spielen singen fotografovat jezdit na koni Váš (vykání) dívat se na televizi hloupý bezvadný cvičit smát se hrát na housle zpívat Mach mit! Teil 4 Zpět

wandern schwimmen alle toll schick froh zu Hause am Montag die Hausaufgabe fleißig cestovat pěšky plavat všichni skvělý, super vkusný, elegantní veselý doma v pondělí domácí úkol pilný, pilně faul das Geld arbeiten fliegen machen die Zeit warum Komm doch mit! Ich kann nicht! das Schwimmen líný peníze pracovat létat dělat čas proč Pojď přece se mnou! Nemůžu! plavání Mach mit! Teil 5 Zpět

Ich komme mit. suchen das Foto die ich finde toll essen das Essen lesen das Lesen Aerobic machen Půjdu s tebou. hledat fotografie líbí se mi jíst jídlo číst čtení dělat aerobik Music hören das Pferd das Singen programmieren Handball spielen (das) Englisch Briefmarken sammeln Sudoku machen der Pfadfinder Inliner fahren poslouchat hudbu kůň zpěv programovat hrát házenou angličtina sbírat známky luštit sudoku skaut jezdit na kolečkových bruslích Mach mit! Teil 6 Zpět

Použité prameny : FIŠAROVÁ, Olga; ZBRANKOVÁ, Milena. Němčina A1 Deutsch mit Max, díl 1: Pracovní sešit pro základní školy a víceletá gymnázia. 1. Plzeň : Fraus, str. 51 ISBN