NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_3.2.10.2. O 11 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájmena.
Advertisements

Pravěkým umělcem - výtvarná výchova Martina Dostálová - ZŠ K
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec a základní škola speciální Heřmanův Městec.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.08 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 08 Název materiálu:Domestic animals Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: MGR. JAROSLAVA KULÁČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_618_ANGLICKÝ JAZYK_MĚSTO TEMA: Město ČÍSLO PROJEKTU:
Elektronická učebnice - I
prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení si slovní zásoby týkající se farmy – zvířata, louka, pole... připomenutí si vazby.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.107/1.500/ Název aktivityIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
My family NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_ Jazyk anglický TEMA: My family ČÍSLO.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 03 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Hana Červená Název:VY_32_INOVACE_78 _angličtina-gramatika Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková.
VY_32_INOVACE_Kup_III_17 VENKOV Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 01 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
ANOTACE: Prezentace je určena žákům pátých tříd ke zopakování a rozšíření učiva o určování času v angličtině. Žáci si nejdříve zopakují určování hodin.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_84_FARMING Název školyMasarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava,
Jitka Vodrážková Hello, kids! 3. říjen 2011 VY_22_INOVACE_1A_27_THREE_PIGS Storytelling-pohádka O třech prasátkách v angličtině Poslech pohádky, opakování.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 09 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU:
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/ / Základní škola Bedřicha Hrozného, Lysá nad Labem, okres.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Word order Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Present tenses practice Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku slouží k zopakování a procvičení použití přítomných časů. Název školy: ZŠ štětí,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 05 Přivlastňovací zájmena – 5. tř.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Petr Punčochář NÁZEV: VY_22_INOVACE_01_18.
The Tomsons American TV Family. N´t  ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE  ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ  projekt v rámci vzdělávacího.
Jitka Vodrážková Hello, kids! VY_22_INOVACE_1A_30_BIG_TURNIP Storytelling- pohádka O veliké řepě v angličtině Dramatizace pohádky, jednoduchá.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
VY_32_INOVACE_19_AJI_VÁNOCE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
AUTOR: Mgr. Petr Punčochář
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
VY_32_Inovace_ Sloveso „to be“- opakování
My Favourite Animal Škola
Anglický jazyk – slovní zásoba Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková
Super pets Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Animals Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuzsková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
Procvičování anglických slovíček
Animals VY_22_INOVACE_01_26
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Possessive adjectives
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Zvířata - Animals Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_21_ZVÍŘATA - ANIMALS_HULEJOVÁ Jazyk a.
kokk NÁZEV ŠKOLY: ZŠ speciální Litvínov, Šafaříkova 991, okr. Most
VY_32_INOVACE_Kup_I_13 ZVÍŘATA Název projektu: OP VK
Název školy ZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ Autor
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 11 TEMA: Angličtina ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/

ANOTACE: Prezentace je určena pro mladší žáky prvního stupně ZŠ. Žáci se jejím prostřednictvím naučí písničku „Old MacDonald“ a zvuky jednotlivých zvířat v písni. V první části prezentace si žáci si děti poslechnou píseň na videu a seznámí se také s textem. Ve druhé části si zopakují zvuky zvířat a přiřazují je k jednotlivým zvířatům. Nakonec si mohou udělat jednoduchý test (video).

Lenka Kulhavá

 4&feature=related 4&feature=related

Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a cow, E-I-E-I-O With a moo-moo here and a moo-moo there Here a moo there a moo Everywhere a moo-moo Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a pig, E-I-E-I-O With a oink, oink here and a oink, oink there Here a oink there a oink Everywhere a oink, oink Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a horse, E-I-E-I-O With a neigh, neigh here and a neigh, neigh there Here a neigh there a neigh Everywhere a neigh, neigh Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a sheep, E-I-E-I-O With a baa, baa here and a baa, baa there Here a baa there a baa Everywhere a baa, baa Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a chicken, E-I-E-I-O With a cluck, cluck here and a cluck, cluck there Here a cluck there a cluck Everywhere a cluck, cluck Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a duck, E-I-E-I-O With a quack, quack here and a quack, quack there Here a quack there a quack Everywhere a quack, quack Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O And on his farm he had a dog, E-I-E-I-O With a whoof, whoof here and a whoof, whoof there Here a whoof there a whoof Everywhere a whoof, whoof Old Macdonald had a farm, E-I-E-I-O

 uage-games/multiple-choice/animal-noises uage-games/multiple-choice/animal-noises NEIGH-NEIGH WHOOF-WHOOF BAA-BAA QUACK-QUACK MOO-MOO CLUCK-CLUCK OINK-OINK COWS PIGS HORSES DOGS SHEEP DUCKS CHICKEN

ZDROJE: Old MacDonald. Learn English Kids - British Council [online] [cit ]. Dostupné z: Track Your Dog. Moveoneinc.com [online] [cit ]. Dostupné z: transportation/entrack-dog/ Sheep. Informed Farmers [online] [cit ]. Dostupné z: Cows. Society for the Advancement of Animal Wellbeing [online] [cit ]. Dostupné z: Horses. Historyforkids.org [online] [cit ]. Dostupné z: SONG: Old MacDonald. You Tube [online] [cit ]. Dostupné z: Animal noises. Learn English Kids - British Council [online] [cit ]. Dostupné z: