ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, 767 01 KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁZEV ŠKOLY Gymnázium, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU Digitalizace vzdělávání na.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_ANJ449 Jméno autora:Mgr. Soňa Nekvindová Třída/ročník1. ročník.
Představení výukové aktivity či projektu využívajícího ICT pro žáky Kateřina Silbrníková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Home sweet home Vypracovala : Michaela Hrdličková, 202 Použitá literatura: Success, elementary, J.C.Carr, J.Parsons „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Our house Daily routine. Rooms kitchen living room bedroom bathroom toilet.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_161 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr. Eleonora Klasová Předmět.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Interrogative pronouns VY_22_INOVACE_05 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
VY_22_INOVACE_36 Angličtina 7. ročník Autor: Jitka de Oliveira Manuelová, BBS Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 slovní zásoba HOUSE.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 03Číslo.
There is / are – 5.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_ INOVACE_14_Dům AUTOR: Bc. Petra Baťová ROČNÍK, DATUM: TŘETÍ, 25.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.107/1.500/ Název aktivityIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Elektronická učebnice - II
Elektronická učebnice - I
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Housing VY_22_INOVACE_08 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-20-Mezilidské vztahy Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zdeňka Hrstková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
My day – daily routine NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_ Jazyk anglický TEMA:
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: House Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-8 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky cizích jazyků.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Jitka Jiřišťová NÁZEV:VY_32_INOVACE_03C_03_Housing TEMA:SLOVNÍ ZÁSOBA ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Lenka Hrnčířová VY_32_INOVACE_15_Konverzace v Aj 6. ročník_ Reading Téma: Reading CZ.1.07/1.4.00/
Present tenses practice Anotace: Materiál je určen pro žáky 6. ročníku slouží k zopakování a procvičení použití přítomných časů. Název školy: ZŠ štětí,
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
The Tomsons American TV Family. N´t  ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE  ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ  projekt v rámci vzdělávacího.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Dana Vítová Název materiálu: VY_32_INOVACE_4_ANGLICKY_JAZYK_KOMUNIKACNI_SITUACE_01.
HOME AND LIVING Anotace: Materiál je určen žákům 8. ročníku a slouží jako podklad pro konverzační hodinu o možnostech a typech bydlení.
HOUSE kitchen bedroom bathroom garden a garage dining room living room.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Popis domu VY_32_INOVACE_2B_17 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Listening 1 vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
VY_22_ INOVACE_33_ ANGLICKÝ JAZYK 5
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová
Prepositions + at home AUTOR: Miroslava Jarkulišová
Název vzdělávacího materiálu
MY HOUSE - MY CASTLE Autor: Mgr. Ivana Tesařová
At home – my flat, my house
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Housing VY_22_INOVACE_01_14
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_05_Náš dům
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
MY HOUSE Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR:Lenka Hrnčířová
Martina Dundová VY_22_INOVACE_1B_12_My_home My house čtvrtý
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Anglický jazyk - gramatika Autor: Mgr. Vlasta Skořepová
CAN YOU FIND THE THINGS? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu
VY_32_INOVACE_12_AJI_MŮJ DŮM
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Jméno autora výukového materiálu
Překlad, otázka, zápor, doplňování, Anglický jazyk – 5. ročník –
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_27AJ_4tr_SLOVICKA9.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Transkript prezentace:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONA ČÍSLO: III/2 NÁZEV: INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PŘEDMĚT: Anglický jazyk ROČNÍK: 7. ročník TÉMA: My flat AUTOR: Jana Veselá, DiS. DATUM VYTVOŘENÍ: VY_32_INOVACE_07_JV

Anotace: Výukový materiál je ur č en pro 7. ro č ník k tématu bydlení. Jedná se o jednoduchou prezentaci, která p ř edstavuje možnosti bydlení dnešního teenagera. Do prezentace jsou vloženy otázky, které zkoumají, zda žáci prezentaci rozumí. Krom ě otázek jsou do prezentace vloženy r ů zné úkoly. Úkol je nap ř íklad založen na tom, že žáci mají podle textu dopsat popisky k jednotlivým druh ů m nábytku v n ě kterých místnostech. Nebo mají za úkol popsat, kde se nachází n ě které v ě ci v kuchyni, č ímž si procvi č ují p ř edložky. Prezentace je uzav ř ena úkolem, ve kterém žáci porovnávají svoje bydlení s tím, co jim bylo p ř edstaveno. Ilustrace: Pilotáž: VM byl použit v hodinách anglického jazyka ve t ř ídách 7. ro č níku. Žáci si op ě t procvi č ili použití vazby there is/there are, p ř edložky a p ř ipomn ě li si slovní zásobu k tématu bydlení.

I live in Krom ěř íž. I live in a block of flats. My flat isn't small nor big. It has 2 bedrooms, a living room, a kitchen, a dining room, a toilet, a bathroom and a hall. I have my own bedroom. My brother has his own bedroom, too. My parents have their bedroom and living room together.

Answer the questions: 1. Where does the girl live? 2. Does she live in a house? 3. Does the girl share her bedroom with her brother? 4. Can you describe her parents bedroom?

Here is the plan of my flat. Name the things, then describe the plan!

My bedroom My bedroom is big enough. There is a bed in the middle of the room. There are bedside tables on both sides of the bed. In the right corner of the room there is a large wardrobe. In the left corner there is a desk. There is a chest of drawers next to the desk. In the left corner there is the second chest of drawers.

My bedroom Let´s describe the bedroom!

Our Living room There is a sofa in the right corner. In front of the sofa there is a table. Next to the sofa there is my parent‘s bed. There is a wardrobe between first chest of drawers and second chest of drawers. There is a TV on the wardrobe. TASK: Label the pieces of furniture according to the description!

OuR Kitchen and dinning room: There is a table in the middle of the room. Around the table there are four chairs. There is a fridge behind the table. In the left corner there is a cooker. Next to the cooker there is a cupboard. There are two chests of drawers opposite the cupboard.

Where can you find these things in the kitchen? A dishwasher An oven A freezer A tin opener A sink A jug Knives A ladle

My Brother‘s bedroom… In the right corner there is his bed. There is a Wardrobe in front of the bed. Next to the bed there is the second wardrobe. There is a desk. There is his PC on the desk. In front of the desk there is a big wardrobe. TASK: Label the pieces of furniture!

Toilet and Bathroom… There is a toilet next to the bathroom. In the bathroom there is a bath. There is a washbasin next to the washing machine.

And what about your style of living? Where do you live? How many rooms do you have? Can you describe your bedroom? What is your favourite room and why?