Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

USED TO. 1.Mívali jsme psa. 2.Ulice nebývaly tak špinavé. 3.Každý rok jsme jezdívali do Londýna. 4.Před deseti lety jsem nepracoval tak pilně. 5.Tady.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "USED TO. 1.Mívali jsme psa. 2.Ulice nebývaly tak špinavé. 3.Každý rok jsme jezdívali do Londýna. 4.Před deseti lety jsem nepracoval tak pilně. 5.Tady."— Transkript prezentace:

1 USED TO

2 1.Mívali jsme psa. 2.Ulice nebývaly tak špinavé. 3.Každý rok jsme jezdívali do Londýna. 4.Před deseti lety jsem nepracoval tak pilně. 5.Tady bývala škola. 6.Jane kouřila, ale před rokem přestala. 7.Co jsi dělával o víkendech? 8.Nemívali jsme hodně domácích úkolů. 9.Můj dědeček pracoval jako účetní. 10.Chodívali jste hodně do kina?

3 1.We used to have a dog. 2.The streets didn´t use to be so dirty. 3.Every year we used to go to London. 4.I didn´t use to work so hard ten years ago. 5.There used to be a school here. 6.Jane used to smoke, but she gave up a year ago. 7.What did you use to do at the weekend? 8.We didn´t use to have much homework. 9.My grandpa used to work as an accountant. 10.Did you use to go to the cinema a lot?


Stáhnout ppt "USED TO. 1.Mívali jsme psa. 2.Ulice nebývaly tak špinavé. 3.Každý rok jsme jezdívali do Londýna. 4.Před deseti lety jsem nepracoval tak pilně. 5.Tady."

Podobné prezentace


Reklamy Google