Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si."— Transkript prezentace:

1

2 ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si jevu ve větách minulý čas slovesa mít v záporu + doplňovací věty

3 MIN. ČAS – V OTÁZCE A V ZÁPORU

4 had Did you have...? I didn´t have

5 I a ice cream. Youa good friend. He She It a craft. We a holiday. They a visit yesterday.

6 Answer/ Otázka: Didyouhave...? I you he she it we they

7 breakfast, time, What, today, did, have, you? ___________________________________________ days, did, have, ago, What, for, breakfast, you, two? ______________________________________________________ Monday, at, lunch, Did, school, have, last, you? ______________________________________________

8 You He She It We You They You He She It We You They

9 My grandmother ______________a new red car. I_________ for my lunch a potatoes with chicken. My sister ___________ one pet, rabbit. My family ______________ a hause with garden.

10 CITACE: www.office.microsoft.com


Stáhnout ppt "ANOTACE: prezentace je určena pro žáky pátých ročníků seznamují se zde se slovesem „mít“ v minulém čase minulý čas slovesa mít v otázce + procvičení si."

Podobné prezentace


Reklamy Google