Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

pro podporu zažívacího traktu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "pro podporu zažívacího traktu"— Transkript prezentace:

1 pro podporu zažívacího traktu
Balance-D pro podporu zažívacího traktu

2 Balance-D Prebiotika resp. vláknina Probiotika Vitamin D Účinné látky
z jablečné vlákniny, kořene čekanky a maltodextrinu Probiotika z Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus Acidophilus Lactobacillus bulgaricus a Vitamin D

3 Balance-D Prebiotika resp. vláknina
Prebiotika jsou nestravitelné látky. Patří do velké skupiny vláknin. Pomáhají prostřednictvím tvorby polymerů s dlouhým řetězcem důkladně očistit tlusté střevo. Prebiotika podporují růst určitých prospěšných střevních bakterií, a tím pozitivně přispívají ke zdraví. Pokud jíme potraviny bohaté na prebiotika jen zřídka nebo vůbec, hladoví „dobré" střevní bakterie. V hladovém a oslabeném stavu ale mohou být snadno vytlačeny patogenními bakteriemi. Střevní mikroflóra se tak dostane z rovnováhy, vznikají tzv. dysbakterie a člověk může onemocnět.

4 Jak dochází k poruše naší mikrobiální flory:
Balance-D Jak dochází k poruše naší mikrobiální flory: stres  strava kontaminovaná plísněmi a choroboplodnými bakteriemi  nesprávné výživové zvyklosti, nekvalitní strava,  při onemocnění  po užívání antibiotik 

5 Pozitivní účinky prebiotik
Balance-D Pozitivní účinky prebiotik příznivý vliv na mikroflóru tlustého střeva snížení energetického příjmu z potraviny zvětšení objemu stolice a potlačení zácpy prevence a snížení střevních infekcí a průjmů posílení imunity prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku snížení hladiny cholesterolu v krvi prevence osteoporóry

6 Balance-D Kořen čekanky Čekanka má blahodárný vliv na poruchy trávení
a střevní problémy. Detoxikuje trávicí trakt, podporuje regeneraci střevní sliznice, udržuje v optimálním stavu střevní flóru, předchází poruchám trávení, a chrání před rakovinou tlustého střeva.

7 Balance-D Kořen čekanky
Inulin obsažený v kořenu čekanky je prebiotiká, přirozená a lehce nasládlá vláknina, která slouží prospěšným střevním bakteriím jako zdroj potravy a proto má aktivační účinek na střevní mikroflóru. Různé studie dokonce prokázaly, že je inulin účinnou ochranou proti rakovině tlustého střeva: Vezmeme-li si dostatečné množství inulinu, začne se ve střevě měnit počet špatných bakterií ve prospěch bifido bakterií a bakterií produkujících kyseliny. V důsledku toho se snižuje produkce amoniaku, který urychluje vznik a růst nádorů tlustého střeva.

8 Balance-D Jablečná vláknina Jablečná vláknina čistí střeva.
Obnovuje a posiluje zdravou střevní mikroflóru, čímž zlepšuje trávení Vláknina v žaludku bobtná a tím snižuje chuť k jídlu. Zpomaluje trávení, což tlumí produkci inzulínu a tím se snižuje glykemický index každého jídla. Příjemný vedlejší účinek: Vláknina snižuje hladinu cholesterolu.

9 Balance-D Rezistentní maltodextrin
Rezistentní dextriny projdou nestrávené z tenkého střeva do tlustého střeva. Tam jsou vzhledem k jejich rozpustnosti důležitým zdrojem potravy pro bakterie (např. druhy kmenů Bifidobacterium, Lactobacillus). Kvašením vznikají krátké řetězce mastné kyseliny, zejména butyrát, což má příznivý vliv na střevní flóru a fungování střevní sliznice.

10 Balance-D Probiotika Užívání probiotik ke zlepšení celkového zdravotního stavu bylo po dlouhou dobu podceňováno. Faktem ale je, že má střevní mikroflóra obrovský vliv jak na fyzické tak i duševní zdraví. Tak ovládají bakterie, které žijí v našich střevech nejen náš imunitní systém, ale také naše emoce. Jsou-li nezdravým životním stylem naše střeva oslabena, přemnoží se škodlivé mikroorganismy a potlačí prospěšné střevní bakterie - prostředí ve střevě se dostane do nerovnováhy. Naše obranné schopnosti se sníží a patogeny pak mají snadnou práci. V tomto případě mohou pomoci probiotika.

11 Balance-D Probiotika Kdy je velmi vhodné používat probiotika:
v průběhu a po dobu asi 1 týdne po ukončení užívání antibiotik,  při chronických kožních plísňových onemocněních  při snížené imunitě  při střevních onemocněních - průjem, při potížích se zažíváním, Crohnova choroba, zácpa  diabetes (cukrovka) I.i II. typu při zánětu močového měchýře   mléčné intoleranci a alergii  při zvýšené hladině cholesterolu  při poruchách funkce jater, žlučníku a slinivky 

12 Balance-D Lactobacillus rhamnosus
Bakterie mléčného kvašení - Lactobacillus rhamnosus podporuje lidské střevo v trávení složek potravin a při obraně proti nebezpečným mikroorganismům. Bakterie mléčného kvašení také potlačují v urogenitálním systému (močový a pohlavní aparát) růst patogenů a zdá se, že chrání děti před infekcí dýchacích cest.

13 Tako bakterie je schopná přeměňovat glukózu na kyselinu mléčnou.
Balance-D Lactobacillus acidophilus Bakterie kyseliny mléčné Lactobacillus acidophilus je přirozeným obyvatelem našeho zažívacího traktu. Tako bakterie je schopná přeměňovat glukózu na kyselinu mléčnou. Vzhledem k tomu, že je prokázáno, že pomáhají při zánětech střev, přidávají se často do probiotických potravin a léků. Ale nejen v rámci střevní flóry je L. acidophilus ochranou proti patogenům. Také v ženské pochvě zajišťují metabolické produkty kyseliny mléčné a peroxidu vodíku (H2O2), aby se tam nemohly usadit nebezpečné bakterie.

14 Balance-D Lactobacillus Bulgaricus
Lactobacillus bulgaricus se liší v tom, že žije samostatně v přírodě. S jinými bakteriemi spolupracuje pouze v případě mléčného kvašení a v lidském organismu. V této symbióze se navzájem podporují, což vede k posílení jednotlivých blahodárných účinků. Symbióza umožňuje lepší využití účinků na bakterie: působí více imunostimulačně, anti-bakteriálně, detoxikačně, proti rakovině, proti skleróze a dalším.

15 Balance-D VITAMIN D Balance-D obsahuje v jedné porci denní dávku 300IU vitaminu D. Vitamin D pomáhá tělu vstřebávat vápník, který podporuje růst kostí. To také hraje důležitou roli při léčbě různých onemocnění jako je rakovina prsu, rakovina tlustého střeva, prostaty, kardiovaskulární choroby a deprese a pomáhá proti zvyšování tělesné hmotnosti .

16 Balance-D S Balance-D získáte pro své zdraví to nejlepší!
„Zdraví začíná ve střevě!" Moderní věda potvrzuje: základním předpokladem pro udržení zdraví těla a mysli je zdravé trávení. Střevo produkuje 80% našich imunitních buněk, které bojují proti nemocem. Dokonce i pro mozek má trávení velký význam. Nefunguje-li tlusté střevo, výsledkem mohou být problémy s viděním, problémy s koncentrací a neustálá únava. S Balance-D získáte pro své zdraví to nejlepší! Doporučené dávkování: Užívejte 3 kapsle denně s jídlem. Pokud si chcete udělat střevní kůru, můžete užívat až 7 kapslí denně!

17 Balance-D Srdečně děkuji za Vaši pozornost!
Zdravá střeva – zdravý člověk!


Stáhnout ppt "pro podporu zažívacího traktu"

Podobné prezentace


Reklamy Google