Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )"— Transkript prezentace:

1 SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )

2 Svoboda znamená vědět, že vám patří váš život a že jej máte ve svých rukou. Svoboda je nezbytná pro pocit radosti.

3 Žijete na planetě svobodné vůle, kde se učíte o akci a reakci, o příčině a následku. Pozemská realita je založena na možnosti volby. Učíte se na svých pokusech a chybách.

4 Vaše svoboda má jen takové hranice, které si sami vymezíte. Jste svobodní do té míry, do jaké ve svou svobodu věříte.

5 Abyste si ve svém životě vytvořili více svobody, nedívejte se na oblasti, kde nejste svobodní. Soustřeďte se místo toho tam, kde jste si svobodu už vytvořili.

6 Když se litujete, že nejste svobodní, stavíte se do role oběti. Tím ztrácíte svou sílu. Soustřeďte se raději na oblasti, kde jste si zvolili nebýt obětí jiného člověka či vnějších okolností.

7 Mnozí z vás se sami připravujete o svobodu, když si neumožníte, zvolit si, jak reagovat na vzniklou situaci. Máte svobodu reagovat, jednat a cítít se tak, jak se rozhodnete.

8 Můžete se rozhodnout zůstat ve svém centru a vyrovnaní, i když lidé kolem se tak nechovají. Nemusíte měnit druhé lidi, můžete změnit své reakce na ně. Rozhodnete-li se cítit dobře, jste nezávislí na tom, jestli druzí jednají určitým způsobem.

9 Dříve než si do života přitáhnete lidi, kteří vás budou podporovat, oceňovat a potvrzovat, musíte se rozhodnout chovat se tak sami k sobě. Do jaké míry podporujete a uznáváte sami sebe, do té míry vás podpoří i vnější svět.

10 Dokážete-li si zvolit reakci plnou radosti a potěšení, dokážete-li se rozhodnout vidět na věcech a lidech to pozitivní a spíše se chválit než hanět, pak jste získali konečnou svobodu – svobodu být a jednat způsobem odrážejícím vaši hlubší pravdu.


Stáhnout ppt "SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )"

Podobné prezentace


Reklamy Google