Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes"— Transkript prezentace:

1 Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Charakteristika: Předmětem našeho podnikatelského záměru je otevření prodejny s cupcakes v centru města Česká Lípa a zároveň vytvoření e-shopu a objednávek pomocí telefonu, doprava „kurýrem“. Podíl pro investory: 15%

2 Nabízené produkty Naše produkty budeme nabízet v kamenném obchodě a na našem e- shopu, je také možnost objednat si naše produkty telefonicky. Nabízené produkty budou tvořit různé druhy cupcakes.

3 Zákazníci Našimi zákazníky budou zejména lidé, kteří budou nakupovat přes e- shop a telefon. Zákazníky by mohlo přilákat to, že si budou moci vytvořit cupcake podle svých představ. Zaměříme se na zákazníky s celiakií, protože budeme nabízet i cupcakes z bezlepkové mouky.

4 Zaměstnanci V prodejně budou pracovat 2 cukrářky s předpokládanou mzdou ve výši Kč a obsluha kamenného obchodu s předpokládanou mzdou ve výši Kč. Dalším zaměstnancem bude „kurýr“ s předpokládanou mzdou ve výši Kč. Konkurence Ve městě Česká Lípa se nenachází žádná prodejna, která se zaměřuje přímo na cupcakes. Dodavatel Naším dodavatelem se stane firma Almeco, která nám bude poskytovat cukrářské a pekařské potřeby. Dodavatelem bezlepkové mouky bude firma Elepek. Zřizovatel e-shopu Zřizovatelem našeho e-shopu bude firma Shoptet.

5 Ekonomika projektu - náklady
1. měsíc Pronájem Kč Nábytek a technické zařízení Kč Platy zaměstnancům Kč Provoz e-shopu Kč Cukrářské suroviny Kč Podíl 15% z tržby pro investora Kč Celkem za 1. měsíc Kč

6 Ekonomika projektu - náklady
1. rok Pronájem Kč Nábytek a technické zařízení Kč Platy zaměstnancům Kč Provoz e-shopu Kč Cukrářské suroviny Kč Podíl 15% pro investora Kč Celkem za 1 rok Kč

7 Příjem Příjem za 1. měsíc Předpokládáme, že denně prodáme alespoň 100 cupcakes v kamenné prodejně a alespoň 150 přes náš e-shop. Denní tržba by činila Kč a měsíční tržba Kč. Doprava: cca 1750 Kč, měsíčně cca Kč Příjem za 1. rok Roční příjem z prodeje cupcakes a dopravě by celkově činil zhruba Kč. Celkový příjem za 1. rok činí Kč.

8 Požadovaná částka Celková částka je Kč, ze kterých je hrazen 1. půlrok chodu firmy, poté je firma schopná fungovat samostatně, Kč je vlastní kapitál.

9 Výdaje a příjmy za prvních 6 měsíců
výdaje příjmy celkový stav 1. měsíc 2. měsíc 3. měsíc 4. měsíc 5. měsíc 6. měsíc Čistý výdělek firmy za 6 měsíců je Kč, k výdajům je připočten podíl investora (ů) na příjmech (15 %), platy zaměstnancům, nábytek a technické zařízení, pronájem, cukrářské suroviny a provoz e-shopu.

10 Leták

11 Děkujeme za pozornost!


Stáhnout ppt "Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes"

Podobné prezentace


Reklamy Google