Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tohle je jeden z e-mailu,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tohle je jeden z e-mailu,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu."— Transkript prezentace:

1

2 Tohle je jeden z e-mailu,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu humoru nikomu neuškodí!! neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015 neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015 neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015neděle, 20. září 2015 16:0416:0416:0416:0416:04 Buď přítelem a přátele také budeš mít. Měj je rád a plný život budeš žít. Ten poklad si musí najít každý sám, nikomu nebyl do kolíbky dán. To konec vzkazu mého, pro Tebe vytvořeného. V T I P K Y V T I P E Č K Y

3 Přijde k jedné paní, která má manžela na služební cestě instalatér a uvidí v kolébce miminko a říká: jé to je ale hezké miminko, mluví už? Žena mu poví: nebojte se ještě ne!!! Soudce zpovídá obviněného: "Co bylo v tom dopise?" Obviněný: "Neřeknu, poštovní tajemství." "Kolik peněz jste nakonec dostal?" "Neřeknu, bankovní tajemství." "Odsuzuji Vás ke dvěma rokům vězení." "Za co?" "To je státní tajemství."

4 " Mami " Mami dnes jsem se v parku jedné paní moc líbil." "A co říkala?" "Prý jestli jsou všechny děti jak já, hned začne brát antikoncepci." Manželé se rozvádějí. Poslední účty si vyřizují u soudu. Soudce se málem ani nedostane ke slovu. Manžel si stěžuje: "Pane soudce, ta mrcha si každou naši hádku zapisovala do sešitku. To nešlo vydržet!" Soudce: "Ale to přece není nic strašného, to dělají i jiné ženy." "Jenže ona si to psala i na týden dopředu."

5 Jde policajt se psem okolo bezdomovce a drží v ruce chleba se šunkou. Chvíli se na něj dívá a pak se ho zeptá: "Chceš kousnout?" "Chci." "Azore, trhej!" Jeden se ptá druhého: "Kde jsi byl včera?" "Na pohřbu, proč?" "No,že máš tak modré oko." "To víš, u hrobu začali hrát a já jsem vyzval vdovu k tanci."

6 Baví se dva ředitelé: "Víte, pane kolego, že ve vašem závodě pracuje můj vnuk?" "Ano, vím, je to velice vtipný člověk. Právě, když tady minulý týden hrál Real Madrid, bral si volno na Váš pohřeb." Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas, když tu ucítí vůni koblih. Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize. Vtom přiběhne manželka, plácne ho přes ruce a volá: "Necháš to, to je na Tvůj pohřeb!"

7 Vrtá zubař babičce zub a ta se ho v době, kdy si vyplachuje, ptá: "Pane doktore, jak to bude ještě dlouho trvat?" "Až se dostanu na nerv, babi," odpoví zubař. Babička na to: "No tak to budete vrtat ještě dlouho, já mám totiž nervy v p…..!" Přijde pán do obchodu se zvířaty a povídá prodavači: "Prosil bych tři potkany, dvě myši, 25 švábů a 40 pavouků." „No, snad to dám dohromady. Na co to vůbec potřebujete?" "Ale, stěhuji se a ve smlouvě je bod: Vrátit byt ve stavu, v jakém jej dostal." "Vy jste šprýmař," usměje se pobaveně prodavač. "No, mne to moc k smíchu nepřijde, odpoledne jdu vykopat toho dědu, ke kterému jsem se tenkrát přistěhoval."

8 Toto je e-mail přátelství. Pošli tento e-mail tomu, koho považuješ za PŘÍTELE.

9 PŘEJI TI KRÁSNÝ DEN A KRÁSNÉ JARNÍ DNY ! AHOOOOJ !!!


Stáhnout ppt "Tohle je jeden z e-mailu,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu."

Podobné prezentace


Reklamy Google