Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Máte se na co těšit.. Moje první prezentace

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Máte se na co těšit.. Moje první prezentace"— Transkript prezentace:

1 Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Bude o nejlepších brankářích ve fotbalu!!  Máte se na co těšit..

2 Tady je jak chytá za Real Madrid.
1) Iker Cassilas Narodil se 20. května 1981 v Móstolesu. Je to španělský brankář působící v Realu Madrid. Ve španělské reprezentaci působil delší dobu jako náhradník, známým se stal zejména díky svému působení na Mistrovství světa ve fotbale 2002 a Euru Ve španělské reprezentaci je nyní kapitánem.

3 Tady Petr Čech chytá za národní tým.
Narodil se 20. května 1982 v Plzni. Je to český fotbalový brankář. V současnosti je brankářem anglické Chelsea FC a české fotbalové reprezentace. Předtím hrál v týmech Viktoria Plzeň, Chmel Blšany, Sparta Praha a Rennes. Všeobecně je považován za jednoho z nejlepších fotbalových brankářů na světě.

4 Tady je Víctor v civilu! 3) Victor Valdés
Narodil se 14. ledna 1982 v L´Hospitalet. Je to španělský fotbalový brankář působící v klubu FC Barcelona . Patří mezi nejúspěšnější brankáře Barcelony, se kterou získal pět titulů mistra španělské ligy, třikrát vyhrál Ligu mistrů, dvakrát Superpohár UEFA, dvakrát španělský pohár, pětkrát Španělský superpohár a dvakrát Mistrovství světa klubů. Také pětkrát vyhrál Zamorovu trofej pro nejlepšího brankáře La Ligy

5 Manuel Neuer letí!! 4) Manuel Neuer
Narodil se 27. března 1986 v Gelsenkirchenu. Je to německý fotbalový brankář hrající v klubu Bayern Mnichov. V mládí byl jeho velkým vzorem německý brankář Jens Lehmann.


Stáhnout ppt "Máte se na co těšit.. Moje první prezentace"

Podobné prezentace


Reklamy Google