Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"— Transkript prezentace:

1 Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Porcelánový inventář Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – druhy porcelánového inventáře – dělení,použití při servisu a ošetření ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_394

2 JÍDELNÍ PORCELÁN Porcelánový inventář

3 Jídelní talíře Klubový Masový Polévkový Dezertní Couvertový /pečivový na máslo Na co se který talíř používá ??????

4 misky Misky dělíme dle jejich použití Na kompot Na polévku Na salát Bujon šálek

5 Ostatní jídelní porcelán Kalíšek na vajíčka Pohár na zmrzlinu Kokotka Gratinka

6 Velký jídelní porcelán Terina Mísa na salát Dělené mísy na přílohy Omáčník Malý omáčník

7 Kontrolní otázky Co obecně patří do porcelánového inventáře Jak můžeme tento inventář rozdělit Vyjmenujte talíře dle velikosti a použití Jaký další porcelánový inventář znáte

8 zdroje nnel=suggest&tbm=isch&tbnid=WXhOVQQnURlDEM:&imgrefurl=http://www.ep orcelan.cz/&docid=9W27OayFblCNgM&imgurl=http://www.eporcelan.cz/img/cat _tradicni.jp nnel=suggest&tbm=isch&tbnid=WXhOVQQnURlDEM:&imgrefurl=http://www.ep orcelan.cz/&docid=9W27OayFblCNgM&imgurl=http://www.eporcelan.cz/img/cat _tradicni.jp ient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=t6kV5i_brewheM:&imgrefu rl=http:// ient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=t6kV5i_brewheM:&imgrefu rl=http:// hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=63WDQTdFlAjKe M:&imgrefurl=http:// hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=63WDQTdFlAjKe M:&imgrefurl=http:// 1ek+na+vejce&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=wu 1sK8ayfZkU7M:&imgrefurl=http:// 1ek+na+vejce&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=wu 1sK8ayfZkU7M:&imgrefurl=http:// nt=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=O7ln0sE9HH- AKM:&imgrefurl=http:// nt=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=O7ln0sE9HH- AKM:&imgrefurl=http:// pera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=VaiXrSeQbIaIEM:&imgrefurl=htt p://profi-hotel.cz/eshop/druh/5-Stolovani-2-porcelan__keramika-15- kusovy_porcelan.html&docid=9uw00YH2iEjKgM pera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=VaiXrSeQbIaIEM:&imgrefurl=htt p://profi-hotel.cz/eshop/druh/5-Stolovani-2-porcelan__keramika-15- kusovy_porcelan.html&docid=9uw00YH2iEjKgM


Stáhnout ppt "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google