Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,"— Transkript prezentace:

1 Juščáková Anastázie 9.A

2 Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě

3 Další sociální sítě Myspace.com Myspace.com Libimseti.cz Libimseti.cz Twitter.com Twitter.com

4 Jak se zaregistrovat? Najdeme si stránku www.facebook.com Najdeme si stránku www.facebook.comwww.facebook.com

5 Jak se zaregistrovat ? Vyplníme potřebné informace. Vyplníme potřebné informace.

6 Profil Zeď Zeď Zeď Profilová fotka Profilová fotka Přátelé Přátelé Fotogalerie Fotogalerie

7 Zeď

8 Profilová fotka Zvolíte „Změnit profilovou fotku“ Zvolíte „Změnit profilovou fotku“ Poté fotku ze svého počítače nahrajete. Poté fotku ze svého počítače nahrajete.

9 Přátelé Najdete si přítele, kterého si chcete přidat a kliknete na okénko „Přidat mezi přátele“ a pak už jen čekáte, jestli přátelství příjme či odmítne. Najdete si přítele, kterého si chcete přidat a kliknete na okénko „Přidat mezi přátele“ a pak už jen čekáte, jestli přátelství příjme či odmítne.

10 Fotogalerie Najedete si na ikonku „Přidat další fotky“ a ze souboru ze svého počítače je nahrajete. Najedete si na ikonku „Přidat další fotky“ a ze souboru ze svého počítače je nahrajete.


Stáhnout ppt "Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,"

Podobné prezentace


Reklamy Google