Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lomený nosník Komentáře:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lomený nosník Komentáře:"— Transkript prezentace:

1 Lomený nosník Komentáře:
Ocelový rám Ø 30 mm q zatížení A b c Ax F uvolnění a 900 α Ay kloubová vazba pevná B kloubová vazba kluzná By Rovnovážné rovnice Komentáře: Vlastní tíha je nahrazena spojitým zatížením q.

2 Lomený nosník Komentáře: Vnitřní statické účinky v bodě X1
Ax Ay q By F Znaménková dohoda N M0 T x1 a-x1 Vnitřní statické účinky v bodě X1 vyšetřování zleva vyšetřování zprava Komentáře: Vyšetřování vnitřních statických účinků na vodorovné části.

3 Lomený nosník Komentáře:
Ax Ay q b+c-x2 F By Znaménková dohoda N M0 T α c x2 α Rozložení sil do směru osy a kolmo k ose šikmé části nosníku Ax Axt Axn α Ay Ayt Ayn α Komentáře: Vyšetřování vnitřních statických účinků na šikmé části.

4 Lomený nosník Komentáře: Vnitřní statické účinky v bodě X2
Ax Ay q b+c-x2 Znaménková dohoda N M0 T α Vnitřní statické účinky v bodě X2 vyšetřování zleva Komentáře: Vyšetřování vnitřních statických účinků na šikmé části.

5 Lomený nosník Komentáře:
F By Znaménková dohoda c N M0 T α x2 α Rozložení sil do směru osy a kolmo k ose šikmé části nosníku By Byt Byn α Komentáře: Vyšetřování vnitřních statických účinků na šikmé části.

6 Lomený nosník Komentáře: Vnitřní statické účinky v bodě X2
F By Znaménková dohoda c N M0 T α x2 α Vnitřní statické účinky v bodě X2 vyšetřování zprava Komentáře: Vyšetřování vnitřních statických účinků na šikmé části.

7 Lomený nosník Komentáře: Průběhy vnitřních statických účinků. N N M M
q a b c 900 α By Ax Ay F N N M M T T Komentáře: Průběhy vnitřních statických účinků.


Stáhnout ppt "Lomený nosník Komentáře:"

Podobné prezentace


Reklamy Google