Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."— Transkript prezentace:

1 Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO – prověrka vědomostí Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – ověření zpětné vazby na probraná témata.Práce žáků ve skupinách s možností praktické ukázky. ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_368

2 Prověrka vědomostí Kontrolní prověrka – práce ve skupinách – každá skupina bude zpracovávat tři otázky

3 nápoje Co je to dekantace Popište servis kávy kavárenským způsobem Popište servis minerálky a vody Čím můžeme dochucovat teplé nápoje Popište servis točeného a lahvového piva

4 Složitá obsluha Co je to složitá obsluha Kde se setkáváme se složitou obsluhou uveďte příklady Co je to flambování Co je to dranžírování Vyjmenujte pět teplých a pět studených předkrmů

5 Popis pracovního postupu Flambované palačinky Kostění pstruha Chateaubrian Dranžírování kuřete Saláty

6 Návod k samostatné práci Během prvé hodiny si každá skupina připraví odpovědi či praktickou ukázku postupu nebo inventáře k zadaným otázkám K zadané práci si vypracujte písemný podklad ať máte dle čeho postupovat Ve druhé hodině máte maximálně patnáct minut na předání informací či předvedení celé skupině

7 zdroje a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=KQYnichK9WYyoM:&i mgrefurl=http:// a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=KQYnichK9WYyoM:&i mgrefurl=http:// a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=jCqMrHZzqwbc8M:&i mgrefurl=http://www.kusma.cz/vse- kolem/vitejte/&docid=CQpVDg5LGzJIfM&imgurl=http://ww a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=jCqMrHZzqwbc8M:&i mgrefurl=http://www.kusma.cz/vse- kolem/vitejte/&docid=CQpVDg5LGzJIfM&imgurl=http://ww lient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9U6zge2kAj - oVM:&imgrefurl=http://pooky.blog.cz/0704/usmev&docid=xNNK_c gq6O2v6M&imgurl=http:// lient=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=9U6zge2kAj - oVM:&imgrefurl=http://pooky.blog.cz/0704/usmev&docid=xNNK_c gq6O2v6M&imgurl=http:// a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=fh99vfa_2NYsyM:&im grefurl=http://www.hcroznov.cz/2011/& a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=fh99vfa_2NYsyM:&im grefurl=http://www.hcroznov.cz/2011/&


Stáhnout ppt "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."

Podobné prezentace


Reklamy Google