Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

K LONOVÁNÍ HDD. C O TO JE ? Klonování disku je proces, jehož cílem je získání dvou obsahově identických pevných disků. Klonování disku umožní zkopírovat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "K LONOVÁNÍ HDD. C O TO JE ? Klonování disku je proces, jehož cílem je získání dvou obsahově identických pevných disků. Klonování disku umožní zkopírovat."— Transkript prezentace:

1 K LONOVÁNÍ HDD

2 C O TO JE ? Klonování disku je proces, jehož cílem je získání dvou obsahově identických pevných disků. Klonování disku umožní zkopírovat veškerá data ze zdrojového disku na disk cílový a to včetně funkčního operačního systému, instalovaných aplikací, nastavení a veškerých dat.

3 K ČEMU JE TO DOBRÉ ? Přechod ze starého disku na nový Správce sítě a nechce se vám instalovat 20 Pc samostatně Nechci přijít o nainstalované programy, které nemám zazálohované Mám nově nainstalovaný Pc a chci si příště ušetřit čas Záloha

4 P ROGRAMY XXClone – freeware Acronis True Image Home 2010 – placený Clonezilla – freeware Norton Ghost - placený …

5 XXC LONE Freeware Jednoduché ovládání Funkční za běhu Windows V EN Kopírování Notebook na Externí disk (50GB 2:20hod.)

6 POSTUP XXCLONE – VÝBĚR DISKU

7 N ASTAVENÍ DISKU JAKO BOOTOVACÍHO

8

9 H OTOVO

10 A CRONIS T RUE I MAGE H OME 2010 Placený V CZ Pestrá škála nastavení Umožňuje více funkcí, nejenom klonování Kopírování v PC (50GB 1:35hod.) http://www.acronis.cz/download/videokurz/


Stáhnout ppt "K LONOVÁNÍ HDD. C O TO JE ? Klonování disku je proces, jehož cílem je získání dvou obsahově identických pevných disků. Klonování disku umožní zkopírovat."

Podobné prezentace


Reklamy Google