Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků."— Transkript prezentace:

1 FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků prvního stupně. Dva týmy přijely z okolních základních škol – z Choryně a Poličné. Všechny týmy odehrály mezi sebou tři zápasy. Zápasy řídili chlapci z 9. tříd Petr Zavadil a Šimon Kuchařík. Boje o první body byly urputné a napínavé. Nejdůležitější zápas o první místo svedla družstva Poličné a žáci 5. třídy ZŠ Lešná. Štěstí a aktivnější hra přála více žákům 5. třídy, kteří si odnesli putovní pohár a zlatou medaili. Hurá! Druhé místo získala ZŠ Poličná, třetí 4. třída ZŠ Lešná a poslední skončila ZŠ Choryně. Jsme rádi, že za námi sousední školy přijely a budeme se těšit na další ročník florbalového turnaje.

2

3

4

5


Stáhnout ppt "FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků."

Podobné prezentace


Reklamy Google