Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva."— Transkript prezentace:

1 Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva se žádostí o přijetí vašeho hovoru. Pokud chcete ukončit obrazovou část hovoru, přejděte na ikonu kamery a pak klikněte na jednu z následujících možností: Video © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Zastavit moje video, pokud chcete zastavit datový proud videa. Pořád budete moct vidět videa ostatních. Ukončit video, pokud chcete ukončit zobrazení všech videí. Pořád ještě uslyšíte zvuk. TIP: Během konverzace s rychlými zprávami nebo zvukového hovoru můžete kliknout na ikonu kamery a změnit je na videohovor. Stručný přehled Lyncu 2013 pro Office 365 Nastavení videozařízení Ke sdílení videa potřebujete kameru, ale k tomu, abyste se mohli dívat na videa ostatních lidí, ji mít nemusíte. Nastavení kamery: V hlavním okně Lyncu klikněte na Možnosti a pak klikněte na Videozařízení. Pokud nevidíte náhled videa, zkontrolujte, že kamera funguje správně. Pokud chcete upravit nastavení, klikněte na Nastavení kamery. Volba rozložení V okně videokonverzace klikněte na Vybrat rozložení a vyberte jednu z následujících možností: Zobrazení galerie: zobrazí videa všech účastníků. Zobrazení mluvčího: zobrazuje jenom videa prezentujícího. Zobrazení obsahu: zobrazí jenom obsah schůzky. Kompaktní zobrazení: zobrazí dlaždice účastníků v kompaktním okně. Správa účastníků Když chcete spravovat účastníky, klikněte na video nebo fotku vybraného člověka a klikněte na: Ztlumit, Zrušit ztlumení nebo Odebrat, pokud chcete ztlumit, zrušit ztlumení nebo odebrat člověka z hovoru. Uzamknout zobrazení videa, pokud se chcete zaměřit na video vybraného člověka. Připnout do galerie, pokud chcete udržet tohoto člověka v Zobrazení galerie. Volba zobrazení V okně videokonverzace klikněte na Zrušit ukotvení galerie videa, pokud chcete zobrazit videa v samostatném okně, na Zobrazit na celé obrazovce pro velké zobrazení videa a pak klikněte na Ukotvit galerii videa a vraťte se zpět do normálního zobrazení.

2 Pozvání dalších lidí k videohovoru 1.V okně konverzace najeďte myší na ikonu lidí a klikněte na Pozvat další lidi. 2.Zadejte nebo vyberte nové pozvané osoby a pak klikněte na OK. Nově pozvaným se zobrazí zpráva s požadavkem na připojení k vašemu hovoru. Přidání videa ke konverzaci s rychlými zprávami 1.V okně konverzace přejděte na ikonu kamery a zkontrolujte náhled. 2.V případě potřeby kameru upravte a klikněte na Spustit moje video. 3.Pokud chcete ukončit sdílení videa, klikněte na Zastavit moje video. TIP: Kliknutím na Ukončit video ukončíte sdílení svého videa s ostatními A ukončíte taky přenosy jejich videí vám. Zahájení videoschůzky Když chcete prodiskutovat téma, které vyžaduje okamžitou pozornost, uspořádejte ad-hoc videoschůzku. 1.V seznamu kontaktů vyberte víc kontaktů podržením klávesy Ctrl a kliknutím na jejich jména. 2.Klikněte na jedno z vybraných jmen a klikněte na Zahájit videohovor. Při zahájení videohovoru automaticky použijete v Lyncu zvukové zařízení počítače. 3.Ke správě schůzky použijte ovládací prvky pro video. Přijetí videohovoru Když vám někdo zavolá, zobrazí se na obrazovce upozornění. Hovor můžete přijmout kliknutím na oblast fotky. Pokud chcete hovor odmítnout, klikněte na Ignorovat. Kliknutím na Možnosti a příslušným výběrem udělejte něco z tohoto: Místo videa odpovězte rychlou zprávou. Pokud nechcete sdílet svoje video, odpovězte jenom zvukovým hovorem. Pokud chcete tento hovor a další hovory ignorovat, dokud nezměníte svůj stav, změňte stav na Nerušit.


Stáhnout ppt "Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva."

Podobné prezentace


Reklamy Google