Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno."— Transkript prezentace:

1

2 A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno sám.

3 Hodně štěstí v Novém roce a zdravíčka ještě víc. Lásky hodně, peněz více - ať vylezou na statisíce. Děvče krásné jako květ, ať Tě baví celý svět. Ať Tě všichni rádi mají, ať se s Tebou nehádají. Co Ti více můžu přát, buď vždy dobrý kamarád.

4 Když půlnoc zvony odbíjí a všichni si připíjí, já sklenku pozvedám, ať moje přání letí k Vám. Zdraví, štěstí, lásku chci Vám přát, ať NOVÝ ROK je skvělý napořád. VESELÉ VÁNOCE


Stáhnout ppt "A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno."

Podobné prezentace


Reklamy Google