Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyspravování vad Vyspravení vadných míst pomocí lamel (lodiček).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyspravování vad Vyspravení vadných míst pomocí lamel (lodiček)."— Transkript prezentace:

1 Vyspravování vad Vyspravení vadných míst pomocí lamel (lodiček).

2 Broušení povrchu Dosažení rovného a hladkého povrchu. Odstranění nečistot a nerovností. První broušené 60 – 80, druhé broušení 80 – 120. Broušení ploch rámů a křídel na širokopásových bruskách. Rychlost posuvu 6 – 2 m.min -1. Boční plochy rámů a křídel se brousí na hranové brusce, čelní brusce nebo ručně (nebo do spodní frézky upnutý brusný kotouč).

3 Povrchová úprava NH transparentními nebo pigmentovými. Postup záleží na volbě nátěrového systému. Výrobky jsou dodávány v provedení základní nátěr nebo s konečnou úpravou. Okování a kompletace oken Na vodorovný okovací stůl se uloží okenní křídlo a rám. Na oba dílce je namontováno kování podle šablony přiložené ke kování. Na okenní křídlo je osazena ovládací klika celoobvodového kování. Po okování se okenní křídlo osadí do rámu, zkompletuje a odzkouší správná funkčnost okna.

4 Zasklívání oken Okno je upnuto do pracovního stolu ve vertikální poloze. Do naléhávky křídla se vloží pryž a dvojsklo. Vůle dvojskla v křídle se vymezí distančními vložkami.Obvod dvojskla se následně opatří samolepícím podkládacím pryžovým profilem a dvojsklo se zalištuje. Obvod zasklívací lišty se dotěsní trvale pružným tmelem. Tyto operací se provádějí v křídle pootevřeném vůči rámu o 90 o. Balení okna Ochrana finálního výrobku. Okno se položí na fólii položenou na balícím stole, překryje se druhou vrstvou fólie a všechny strany se zataví svářecí lištou.


Stáhnout ppt "Vyspravování vad Vyspravení vadných míst pomocí lamel (lodiček)."

Podobné prezentace


Reklamy Google