Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)"— Transkript prezentace:

1

2 Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)

3

4 -1. úkol – neustále dohady, podceňování se málem nestihnutí termínu velký úspěch – získali jsme plný počet bodů - mnoho témat (Gruzie, Kosovo, ropa, radar….. )

5 - 2. úkol – udělat rozhovor s osobou, která se v tomto problému vyzná - 2 osoby – Mgr. Milan Schweigstill a Ondřej Houska, zpravodaj Českého rozhlasu z Bruselu ( dva podhledy, „zevnitř“ a přímo z centra EU) -Nelehké otázky, na které odpovídali nezávisle na sobě. - výsledek? Plný počet bodů!! Mockrát Vám děkujeme!!!

6 - důvtip, fantazie, iniciativa… - dokumentace veškerých našich postupů 1)Nástěnka školy, internetové stránky školy 2)Webové stránky www.rusko-evropa.webnode.czwww.rusko-evropa.webnode.cz 3)Průzkum veřejného mínění ve městě 4)Diskuze

7

8

9

10

11


Stáhnout ppt "Celorepubliková soutěž cesta do Lucemburku a Belgie Proč téma Rusko vs Evropa? aktuální, zajímavé a týká se nás (EU, slovanský národ.....)"

Podobné prezentace


Reklamy Google