Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká."— Transkript prezentace:

1 M. Danihlíková E. Martinková

2 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká. Přišlo 15 dětí, z toho 2 holky a 13 kluků. Naší třídní učitelkou byla paní učitelka Jana Mikulínová. Na konci tohoto roku nás opustil Štěpán Švehlík, který začal chodit na jinou školu.

3 2. třída V druhé třídě nám pomalu, ale jistě začalo docházet co nás vlastně ve škole čeká a nemine. Naší třídní učitelkou byla opět Jana Mikulínová.

4 3. třída Ve třetí třídě jsme podstoupili mnohdy trošku náročnější plavecký výcvik, při kterém se snad teda nikdo neutopil!!.... Mezi další akce tohoto roku patřilo mlácení obilí a první Svaté přijímání, kterého jsme se zúčastnili téměř všichni.

5 4. třída Na začátku 4.třídy nám byla přidělena p.uč. Ludmila Ptáčková, ze které měli ze začátku trošku strach. Dobře jsme si totiž pamatovali na I.stupeň, kdy při jejím příchodu do prvního patra všichni křičeli „bacha, jde sem Ptáčková“…:D Na konci tohoto roku nás opustil Vítězslav Škuláň, který se odstěhoval..

6 5. třída V 5.třídě, kdy jsme více poznali naši paní učitelku Ptáčkovou, nám došlo, že je velice hodná učitelka, ze které nemusíme mít strach … Na konci tohoto roku nás taktéž opustil jeden spolužák, Ondřej Vaculík, kvůli změně bydliště.

7 6. třída Naší třídní učitelkou se měla stát p. uč. Miluše Sucháčková, ze které jsme byli tzv. „podělaní až za ušima“.. Při prvním školním dnu jsme si všichni posedali do posledních lavic, ale díky našemu malému počtu 13 žáků nám to nějak neprošlo :D

8 7. třída 2.Rok jsme poznali p.uč. Sucháčkovou a zjistili jsme že není až tak k zahození. Zúčastnili jsme se mnohých školních akcí, např. Dnu otevřených dveří na naší zš, lyžařského výcviku….

9

10 8. třída 8.Třída byla pro nás jednou z nejtěžších, pilně jsme se učili abychom dosáhli těch nejlepších výsledků a byli přijati na Střední školy V této třídě na začátku školního roku se k nám vrátil žák ze 4 třídy- Vítězslav Škuláň

11 9. třída Tak a máme tu konec, na záčátku deváté třídy jsme podstoupili týdenní pobyt v Púchově se slováky a němci spolu s naší novou spolužačkou Nicolou Řehákovou. Dále jsme se zúčastnili mnohých sportovních či vědomostních akcí školy. V listopadu nás čekal a neminul Halloween, který jsme si užili tak jak to jen šlo Taky pamatujeme na další den poté, kdy jsme usínali v hodinách a na chodbách školy. Od téhož měsíce jsme začali navštěvovat kurzy společenského chování a tance, kdy jsme 10.1.2015 absolvovali Závěrečné taneční Po tanečních nastupovalo pilné učení na přijímací testy na naše vysněné střední školy či učiliště … Nakonec vše dobře dopadlo všichni si své vysněné školy mohli napsat pod svoji fotku z tabla, které jsme dokončili na začátku června.Teď už nás čeká jen poslední zvonění a ÁÁÁDIJÉÉÉ :P

12


Stáhnout ppt "M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká."

Podobné prezentace


Reklamy Google