Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci."— Transkript prezentace:

1 Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci případné korupce policistů? Je možné poznat, zda se policista vskrytu dopouští korupčního jednání? Jaké postupy lze doporučit při setkání policistů s korupční výzvou? Odpovědi na tyto a další otázky můžete hledat v rámci studia kurzu s tutorskou podporou. Tento kurz je připraven jako kurz kvalifikační přípravy pro specifickou cílovou skupinu (viz dále). Věcným gestorem kurzu je odbor vnitřní kontroly Policejního prezidia ČR. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

2

3 Několik důležitých otázek a odpovědí  Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud jste pracovník Policie ČR zařazený na systemizovaném služebním místě s příplatkem za vedení v 8. TT a vyšší. (Jinak jen po dohodě s OVK PP).  Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu.  Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně jeden měsíc.  Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především být registrován (registraci studujících na tento kurz provádí OVK PP, pp.ovk@pcr.cz, 974 827 301, odpovědná osoba: Bc. Radim Duda), prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit závěrečnou zkoušku ve formě online autotestu. pp.ovk@pcr.cz  Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se (doufejme) dozvím více? U pracovníka: Mgr. Jiří Sůva, Ph.D. e-mail (internet): suvajir@seznam.cz; tel. 974 845 228suvajir@seznam.cz


Stáhnout ppt "Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci."

Podobné prezentace


Reklamy Google