Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko."— Transkript prezentace:

1 MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko – Německo do Prahy. V 7,00 hodin ráno nám jel vlak a kolem 11,00 hodiny jsme už stáli na Hlavním nádraží v Praze. Po rozchodu na Václavském náměstí, jsme se vypravili na metro. Příchod k O 2 aréně byl „velký“ a všude kolem nás pokřiky Rakušanů a Němců. Celý zápas byl úžasný, dokonce jsme se dočkali i prodloužení a nájezdů, po kterých vyhrálo Rakousko. Všichni unavení jsme pak nastoupili do vlaku, někteří usnuli. Výlet jsme si moc užili a děkujeme za tento zážitek, který patřil mezi poslední zážitky na naší Základní škole. Napsaly: V. Pšenicová, N. Papežová

2

3

4

5

6


Stáhnout ppt "MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko."

Podobné prezentace


Reklamy Google