Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Terénní základnu - Rohanov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Terénní základnu - Rohanov"— Transkript prezentace:

1 Terénní základnu - Rohanov
prezentuje Terénní základnu - Rohanov

2 Terénní základna – Rohanov je objekt určen k zajištění služebních cest a rekreačních pobytů příslušníků České geologické služby a zájemců z řad občanské veřejnosti. Objekt je dislokován 2 km západně střediskové obce Vacov.

3 K dispozici je celkem 48 míst na celkem 14 ti, dvou až 5 lůžkových pokojích , přičemž 4 lůžka z nich jsou   v zvláště oddělené bytové jednotce. Byt

4 Kuchyňky jsou na každém patře, sociální zařízení společná
pro každé patro.

5 Společenská místnost všemi nazývaná „Konírna“.
Vhodná pro uspořádání seminářů, zasedání nebo oslav.

6 Pro uspořádání aktivit například pro děti v dnech kdy
počasí není vhodné k pobytu venku je připravena „Kreslírna“ vybavená promítacím plátnem a sportovním náčiním.

7 V neposlední řadě zajišťujeme gastroslužby
V neposlední řadě zajišťujeme gastroslužby. Snídaně - obědy – večeře, vše v domácí prémiové kvalitě. Používáme výhradně české potraviny od místních výrobců a prodejců. Zajistíme slavnostní příležitosti studenou kuchyní, pivo, víno ostatní nápoje a nealkoholické nápoje. Pivo dodáváme dle přání, nově zavádíme speciály vařené v minipivovaru ve Vimperku, samozřejmě zapůjčujeme kompletní výčepní zařízení se dvěma kohouty. Speciality na grilu! Po domluvě můžeme zajistit podávání jídel a pití obslužným způsobem. 

8 Jako zvláštnost nabízíme degustace "Single malt - Skotská whisky„ coby zajímavý vstup do světa whisky. Cca hodinu a půl řízená degustace obsahuje 10 vzorků té nejkvalitnějších whisky malou svačinku, a hlavně výklad o whisky počínaje výrobním procesem, přes historii pálení whisky ve Skotsku po zajímavosti o palírnách daného druhu. Přednáška končí neřízenou degustací a zpravidla velmi příjemnou diskusí a prodejem vybraných vzorků. 

9 Cenová nabídka ubytování (zima/léto) dospělá osoba – 170 Kč/200 Kč
děti od 15 let Kč/160 Kč děti do 3 let Kč/ 60 Kč byt (4 lůžka) Kč/700 Kč příklad cen jídla (min odběr 15 porcí) svíčková na smetaně – 80,- Kč rajská ,- Kč koprovka ,- Kč milánské špagety ,- Kč vepřo-knedlo-zelo ,- Kč guláš vepřový ,- Kč guláš kližka ,- Kč degustace whisky s výkladem – 550, Kč (10 vzorků „Single malt“, svačinka) pronájem společenské místnosti – 900,- Kč

10 49.1343603N 13.7038331E kontakt : Ing. Kurt Čálek kurtcalek@seznam.cz
Adresa: TZ Rohanov Rohanov 19 Vacov 384 73 N E


Stáhnout ppt "Terénní základnu - Rohanov"

Podobné prezentace


Reklamy Google