Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno, 11. 6. 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno, 11. 6. 2015."— Transkript prezentace:

1 Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno, 11. 6. 2015

2 Program 1.Personální záležitosti pracovní skupiny 2.Tematické operační programy – aktuální informace 3.Regionální akční plán pro území Jihomoravského kraje a související přehled připravovaných projektů v sociální oblasti 4.Integrovaná rozvojová strategie Brněnské metropolitní oblasti 5.Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám (KPSVL)

3 Personální záležitosti PS Žádost Společnosti Podané ruce, o. p. s. o začlenění do pracovní skupiny – nominace MUDr. Jiřího Doláka jako člena PS pro sociální oblast Usnesení: Členové pracovní skupiny pro sociální oblast RSK JMK souhlasí s rozšířením pracovní skupiny o zástupce Společnosti Podané ruce, o. p. s. MUDr. Jiřího Doláka. Návrhy na zařazení dalších institucí do PS pro sociální oblast nebyly od členů pracovní skupiny obdrženy.

4 Tematické operační programy – aktuální informace OP Z – schválen EK dne 6. 5. 2015 – informace www.esfcr.czwww.esfcr.cz OP ŽP – schválen EK dne 30. 4. 2015 – informace www.opzp.czwww.opzp.cz IROP – schválen EK dne 4. 6. 2015 – informace http://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Microsites/IROP/Uvodni-strana

5 RAP JMK – aktuální informace Probíhá zpracování zakázky a sběr rozšiřujících informací o projektech uvedených v Kartách připravenosti projektového záměru – aktualizované informace budou k dispozici nejpozději 25. 6. 2015

6 Děkuji za pozornost www.rskjmk.cz www.dotaceeu.eu


Stáhnout ppt "Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno, 11. 6. 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google