Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č. 25 - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č. 25 - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní."— Transkript prezentace:

1 Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č. 25 - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

2 Cíle projektu zvýšení kvalifikace pedagogických pracovníků modernizace výuky oboru Strojírenství zvýšení zájmu žáků ZŠ o studium technických oborů na SŠ zvýšení zájmu žáků SŠ o studium technických oborů na VŠ

3 KA1 - Modernizace strojní laboratoře SPŠ

4 KA2 – Vzdělávání pedagogických pracovníků SPŠ

5 KA3 – Technické vzdělávání žáků SPŠ volnočasové aktivity pro žáky 3. – 4. ročníku SPŠ oboru Strojírenství pokročilá praktika v konstruování a měření ve spolupráci s odborníky z VŠ (VUT Brno) a odborníky z praxe (ALBA – Metal, spol. s r.o.) 25 podpořených žáků (25CH)

6 KA3 – Technické vzdělávání žáků SPŠ

7 KA4 – Technické vzdělávání žáků ZŠ volnočasové aktivity pro žáky 6. – 9. ročníku ZŠ zaměřené na rozvoj technického vzdělávání partnery ZŠ Lanžhot, ZŠ Lednice, ZŠ Na Valtické a ZŠ Slovácká 132 podpořených žáků (58CH, 74D)

8 KA4 – Technické vzdělávání žáků ZŠ

9

10 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č. 25 - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní."

Podobné prezentace


Reklamy Google