Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení."— Transkript prezentace:

1 1

2 2 Zabezpečená mobilní komunikace

3 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení mobilní komunikace, které se skládá z klientské aplikace a serverových modulů. Mobilní aplikace Private Circle je vytvořena pro mobilní zařízení pracující na platformě iOS a Android. Serverové moduly zajišťují autorizaci a vzájemné propojení uživatelů. Aplikace jsou navrženy i pro fungování na zařízeních bez GSM modulu, kde je zajištěna ještě větší míra anonymity. Private Circle nabízí garanci soukromí pro každého – od jednotlivců přes malé firmy až po korporátní zákazníky. Co je Private Circle ?

4 4 Klíčové vlastnosti Vysoká úroveň zabezpečení Maximální důraz na anonymitu uživatele Uživatelská přívětivost

5 5 Vysoká úroveň zabezpečení Private Circle používá pro šifrovanou komunikaci prověřené bezpečnostní standardy TLS, SRTP, AES-256. Bezpečnost je dále zaručena tím, že je pro každou komunikaci (ať už volání nebo zprávy) vytvořena unikátní dvojice klíčů, které jsou použity jednorázově. Pro každý komunikační směr se navíc používá jiný jednorázový klíč. Pro výměnu klíčů je používán Diffie-Hellman key exchange algoritmus. Délka klíče je (ve zvoleném rozsahu) generována náhodně, což ještě více ztěžuje útoky hrubou silou. Přenášený datový stream je šifrován a dešifrován až na koncových zařízeních, takže se ani při teoretické možnosti kompromitace proxy či STUN serveru nesníží zabezpečení komunikace. Otisk klíčů (kód spočítaný z obou šifrovacích klíčů) je zobrazen při inicializaci volání, uživatelé si díky němu ověří, že se nikdo nenapojil do hovoru (útoky typu Man-In-The-Middle). Ochrana proti neoprávněnému užití vlastními PIN kódy.

6 6 Maximální důraz na anonymitu uživatelů Private Circle používá vlastní systém identifikátorů – volacích SIP čísel, který není žádným způsobem navázán na telefonní číslo nebo jiný osobní údaj. Private Circle je možné používat i přes Wi-Fi síť (a třeba i bez SIM karty nebo v zařízeních bez GSM modulu jako např. tablet). Uživatel může u každého z kontaktů zvolit úroveň soukromí – zda může vidět status dostupnosti, může psát zprávy, nebo volat. Autorizace uživatele v systému je vázána mimo jiné i na jeho přístroj – není možné zneužít uživatelské jméno a heslo z jiného přístroje.

7 7 Uživatelská přívětivost Jednoduchá instalace do mobilního telefonu, téměř nativní používání v rámci daného operačního systému. Nevyžaduje pořízení dalšího přístroje. Umožňuje přenos aplikace na jiné mobilní zařízení a export zálohy kontaktů v šifrované podobě. Private Circle umožňuje nejen vysoce zabezpečené volání, ale také bezpečnou výměnu textových zpráv, chatů a dokonce videohovorů. Podpora uživatelů 8 –17 hod. nebo 24/7 v závislosti na zvolené licenci. Podporovány jsou mobilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

8 Kontakt Private Circle Distributor – ERIKA, a.s. Staroměstské nám. 10 110 00 Praha 1 Obchodní kontakt: Vít Václavík v.vaclavik@erika-as.cz +420 602 263 102


Stáhnout ppt "1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení."

Podobné prezentace


Reklamy Google