Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů."— Transkript prezentace:

1 Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD

2 ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů ISIC si teď můžete pořídit pohodlně a levněji přímo ve své škole Dostanete kartu, která se dá každý rok prodlužovat; není třeba každý rok pořizovat průkaz znova Co to je ISIC?

3

4 MOŽNOSTI VYUŽITÍ ISIC Studentský průkaz potvrzující status studenta ve 133 zemích Potvrzení o studiu pro Vstup do budovy školy v rámci nového čipového systému Využití slev u partnerů ISIC – 2700 slev

5 ISIC SLEVY V OKOLÍ ISIC.CZ

6 ISIC SLEVY V OKOLÍ 2 + letní festivaly

7 Jedinečné cestovní pojištění s ISIC

8 Jak si zřídit ISIC? 1. osobní údaje 2. podpis 3. 260,-Kč 4. p. zástupce

9 Nejčerstvější informace za světa ISIC www.isic.cz www.fb.com ISICPOINT www.instagram.co m ISIC_CZE www.twitter.com ISICZECH


Stáhnout ppt "Průkaz ISIC = TISÍCE STUDENTSKÝCH VÝHOD. ISIC je mezinárodní průkaz studenta, takže platí všude Jen v ČR si ho každý rok pořídí čtvrt milionu studentů."

Podobné prezentace


Reklamy Google